Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, dritte Etage, Zentrum, Patras

Patras
€ 48.000
2 Zimmer
25 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 02.07.2024
Beschreibung

Referenz: 3027

Σε μια από τις πιο ιστορικές τοποθεσίες των Πατρών με φυσικό κάλος πωλείται studio/γκαρσονιέρα 25 τ.μ. ,3ου ορόφου με θέα ανοιχτή σε βουνό και θάλασσα.
Το εξαιρετικό αυτό ακίνητο είναι κατασκευασμένο το έτος 1974 και έχει προσανατολισμό ανατολικό.
Με πλήρη πλήρη ανακαίνιση (υδραυλικές -ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις )το έτος 2023 και επίπλωση με έπιπλα αρίστης ποιότητας ,πιο συγκεκριμένα (γραφείο με καρέκλα ,τραπέζι κουζίνας με 2 καρέκλες ,διπλό κρεβάτι με το στρώμα του και ντουλάπα) εξασφαλίζει την άμεση επένδυση ή ιδιοκατοίκηση καθώς δεν απαιτεί περαιτέρω χρόνο εργασιών .
Παρέχει εξοπλισμό ηλεκτρικών συσκευών(ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο ρούχων) και είναι κατασκευασμένο το έτος 1974 με προσανατολισμό ανατολικό.
Αποτελείται από 1 υ/δ, σαλόνι-κουζίνα , λουτρό και μπαλκόνι. Διαθέτει απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι, πόρτα ασφαλείας με 22 κλειδώματα, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια ενεργειακά, δάπεδα από ιταλικό πλακάκι πρώτης ποιότητας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του, πατάρι αποθήκευσης, τηλεόραση επίπεδη ,φωτισμό led στο εσωτερικό του και κλιματιστικό χαμηλής κατανάλωσης.
Εξυπηρετεί φοιτητές Πανεπιστημίου και Τ.Ε.Ι. καθώς βρίσκεται λίγα λεπτά από την στάση αστικής συγκοινωνίας.
Το γραφείο μας σας προτείνει το εν λόγω ακίνητο για επενδυτική αγορά καθώς μπορεί να σας εξασφαλίσει υψηλή απόδοση μίσθωσης όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη χρήση εσείς επιθυμείτε.
Πόλη Πάτρα. Περιοχή Σκαγιοπούλειο.Τιμή πώλησης 48.000 €.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2614 004985 - 6974659216. Μεσιτικό γραφείο Royal Palace . Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.royalpalacerealestate.com .
Κωδ. ακι : 3027
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
25 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 48.000
Energieeffizienz
Baujahr
1978
Zustand
Modernisiert
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren