1/25

Einfamilienhaus Μίκρα 575 00, Ελλάδα, Plagiari, Mikra

MikraΜίκρα 575 00, Ελλάδα
€ 500.000
5+ Zimmer
360 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 15.09.2024
Beschreibung

Referenz: ΝΣΓ80450

Πλαγιάρι/Μίκρα - Θεσσαλονίκη:
Πωλείται Μονοκατοικία 6υ/δ | 360 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής, τριών επιπέδων, με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, βεράντες με θέα κ.α. κοντα στη στροφή για το Πλαγιάρι και επι της κεντρικής οδού, στην περιοχή "μηδέν" Θεσσαλονίκης.
Παρέχουμε πλήρη εικονική υπόδειξη με virtual tour 360 μοιρών του ακινήτου στο:
https://vtour.house360.gr/h360-80450/
όπου ακολουθώντας τα βελάκια υποδεικνύονται με λεπτομέρεια όλοι του οι χώροι.
Διαθέτει συνολικά 6 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 με δικό του μπάνιο και βεστιάριο (master), 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, 4 μπάνια, διαμορφωμένο κήπο, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και 4 μπάνια.
Στο κεντρικό του επίπεδο, όπου είναι και η κύρια είσοδος της κατοικίας, υπάρχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρος τραπεζαρίας, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και περιμετρικές βεράντες, προσβάσιμες απ όλους τους χώρους βεράντες.
Ο όροφος απαρτίζεται απο τρία υπνοδωμάτια, όλα με πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες με ανεμπόδιστη περιμετρική θέα, εκ των οποίων το ένα master και δύο συνολικά μπάνια. 
Το πρώτο επίπεδο, λόγω της κλίσης του εδάφους, είναι απ τη μία του πλευρά ισόγειο με άμεση πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα των 50 τ.μ.(10Χ5). Μπορεί εύκολα να αυτονομηθεί ως διαμέρισμα, διαθέτοντας δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μικρή αποθήκη και μπάνιο. Ο χώρος επικοινωνεί άμεσα με το κλειστό πάρκινγκ της μονοκατοικίας (τουλάχιστον τριών οχημάτων) που παράλληλα φιλοξενεί εσωτερική πισίνα και σάουνα.
Το αγροτεμάχιο των 4.800 τ.μ. αποτελείται από ευχάριστα διαμορφωμένο κήπο, με σιντριβάνι, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Διαθέτει πλάγια όδευση προς το κλειστό πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει (εξωτερικά) πολλά επίσης οχήματα. Στο πίσω από την μονοκατοικία τμήμα, εκτός απο την προαναφερθείσα πισίνα, υπάρχει και πολύ μεγάλο, στεγασμένο με πέργκολα, μπάρμπεκιου. Αμέσως μετά στον υπόλοιπο χώρο υπάρχει ελαιώνας 50 δέντρων.
Θερμαίνεται με πετρέλαιο(που μπορεί άμεσα να μετατραπεί σε αέριο) συνεπικουρούμενο από τζάκι και κλιματιστικές μονάδες.
Πρόκειται για πολυτελή κατασκευή του 2000, άρτια κατασκευασμένη που μπορεί να κατοικηθεί άμεσα με ελάχιστες, η καθόλου παρεμβάσεις. Βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο(SKG), στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το Πλαγιάρι καθώς και τις κεντρικές οδούς προς τη Χαλκιδική. 
Τιμή 500.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΝΣΓ80450
 
 
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
360 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 500.000
Preis pro m²
1.389 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2000
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Νίκος Σάγος- Κανέλλης