Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 400 m², Dikigorika, Voula

Voula
€ 13.000/Monat
5+ Zimmer
400 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 08.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1727201

Στην Ανατολική Αττική, στην Κάτω Βούλα, διατίθεται προς μίσθωση πολυτελής βίλα 400τ.μ., με πισίνα. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα, ισόγειο – 2ος όροφος. Πρόκειται για ένα γωνιακό και πολύ φωτεινό ακίνητο, κατασκευής του 2009, με πρόσφατη ανακαίνιση. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Στο ισόγειο, το επίπεδο που ενώνεται με τον κήπο, βρίσκεται ένα μάστερ διπλό υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, 2 μονά δωμάτια που επικοινωνούν μεταξύ τους με μπάνιο, ένα tv room, ένα μπάνιο, ένα w/c, ένα laundry room, ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, μια αποθήκη και το γκαράζ. Στον 1ο όροφο τοποθετείται το άνετο, πολυτελές σαλόνι με το τζάκι και τον χώρο του μπαρ, ένα δεύτερο καθιστικό, μια τραπεζαρία, η πλήρως λειτουργική κουζίνα, άλλη μια βοηθητική τραπεζαρία και ένα w/c. Τέλος, στον 2ο όροφο – σοφίτα, βρίσκεται μια master κρεβατοκάμαρα και ακόμα ένα υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο.

Διαθέτει ξύλινα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες στις βεράντες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση και εσωτερική σκάλα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ διατίθενται επίσης κλιματιστικά για την ψύξη και boiler για τη θέρμανση του νερού. Εξωτερικά, διαθέτει έναν μεγάλο, διαμορφωμένο κήπο, με πλακόστρωτο καθιστικό με μπάρμπεκιου και πισίνα, όπως επίσης και φυτεμένα δέντρα περιμετρικά. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη και δύο θέσεις στάθμευσης.

Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο, σε μια ήσυχη περιοχή, πολύ κοντά στη θάλασσα, στο νοσοκομείο της Βούλας, σε γήπεδα, πάρκα και πλατείες, ενώ έχει άμεση πρόσβαση στην αγορά και τις δημόσιες συγκοινωνίες.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
400 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 13.000/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2009
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren