Einfamilienvilla, neu, 116 m², Nea Skioni, Pallini

Pallini
€ 360.000
4 Zimmer
116 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 18.06.2024
Beschreibung

Referenz: S024

Ψάχνετε για ένα εξαιρετικά κομψό, παραδοσιακό σπίτι ελληνικού στιλ, μια οικεία βίλα διακοπών που προσφέρει μέγιστη ιδιωτικότητα και είναι προσβάσιμη όλο το χρόνο με απευθείας πτήσεις; Αυτό το σπίτι σας προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα έργο μικρής κλίμακας που αποτελείται από μερικές σύγχρονες βίλες, στην πόλη της Νέας Σκιώνης και περιβάλλεται από τη φύση, στην περιοχή της Χαλκιδικής, η οποία φημίζεται για τις όμορφες αμμώδεις παραλίες της. Οι κατοικίες βρίσκονται στο λόφο της Ν. Σκιώνης, παρέχοντάς τους καταπληκτική θέα στη θάλασσα, η οποία βρίσκεται 500 m από την παραλία. Σε 2 ορόφους κάνοντας αυτό το σπίτι εύκολο να ζήσει.

Το συγκρότημα έχει νότιο προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας ευρεία θέα στους καταπράσινους κατάφυτους λόφους και τη θάλασσα. Το σπίτι είναι βυθισμένο στην πλαγιά του λόφου ενώ είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα σπίτια. Όλες οι κατοικίες βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε το υπέροχο ελληνικό ηλιοβασίλεμα και ανατολές. Οι βυθισμένες κατοικίες είναι σχεδιασμένες σε πλήρη αρμονία με τη μορφολογία του εδάφους. Το πανέμορφο σπίτι είναι 116 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (μπορεί εύκολα να γίνει 3 υπνοδωμάτια), 2 μπάνια, κουζίνα σε στιλ σεφ και ένα ανοιχτό σαλόνι με μια βόλτα στους εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού. Ο τρόπος με τον οποίο αυτές οι κατοικίες είναι πλήρως ενσωματωμένες στο λόφο και το τοπίο τις καθιστά τελικά φιλικές προς το περιβάλλον λόγω του οφέλους του κλιματισμού, τους δίνει μέγιστη ιδιωτικότητα και χαλάει το τοπίο όσο το δυνατόν λιγότερο με το να κρύβονται από την όραση. Ο κήπος 800 μ. Ο κήπος είναι περιφραγμένος και προσφέρει άφθονη ιδιωτικότητα για υπαίθρια διαβίωση με τοιχογραφία.

Αυτό το συγκρότημα είναι το ιδανικό μέρος για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή μόνιμη διαμονή: το συγκρότημα βρίσκεται μόλις μία ώρα με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη πόλη της Ελλάδας, η οποία έχει απευθείας πτήσεις από και προς όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, δώδεκα μήνες το χρόνο. Ο κύριος του έργου είναι ένα διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με ένα χαρτοφυλάκιο έργων που κυμαίνονται σε κλίμακα, τύπο, τοποθεσία και προϋπολογισμό, το στούντιο ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων. Οι ιδιοκτήτες αφήνουν όλα τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά με την πώληση. (Πολλές αναβαθμίσεις)

Στόχος ήταν να συνδυαστεί ο μοντέρνος και παραδοσιακός σχεδιασμός με τα υψηλότερα πρότυπα ποιοτικής κατασκευής μέσω νέας τεχνολογίας, υλικών και τεχνικών vintage. Καλέστε για την ιδιωτική σας προβολή σήμερα!!
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
116 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 360.000
Energieeffizienz
Baujahr
2015
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Befreit
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren