Zweizimmerwohnung Κάτω Καλογρέζα, Kato Kalogreza, Nea Ionia

Nea IoniaΚάτω Καλογρέζα
€ 260.000
2 Zimmer
108 m²
2 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 11.06.2024
Beschreibung

Referenz: 91-3434

Κωδικός ακινήτου: 91-3434 - Νέα Ιωνία Κάτω Καλογρέζα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1993 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 260.000 €
Ανακαλύψτε το ιδανικό σπίτι στην Νέα Ιωνία σε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα που κατασκευάστηκε το 1993 και βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας.

Η τοποθεσία είναι ιδανική καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά ενώ ταυτόχρονα σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η τοπική αγορά.

Το εσωτερικό του εκτείνετε σε 108τμ και διαθέτει δυο υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master, το σαλόνι όπου δημιουργεί έναν φιλόξενο χώρο με το τζάκι και συνδέεται με τον χώρο της κουζίνας, τέλος διαθέτει ένα μπάνιο και ένα wc για τους καλεσμένους σας.

Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες, οδηγούν σε φαρδιά μπαλκόνια προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στον ορίζοντα δημιουργώντας ένα τέλειο σκηνικό για χαλάρωση. Το bbq που διαθέτει σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε γαστρονομικές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ακίνητο περιλαμβάνεται μια θέση υπόγειας στάθμευσης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το διαμέρισμα και να ζήσετε την επιτομή της σύγχρονης ζωής

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
108 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, 2 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 260.000
Energieeffizienz
Baujahr
1993
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren