Zweizimmerwohnung Βούλα, Kalymniotika, Voula

VoulaΒούλα
€ 1.500/Monat
3 Zimmer
81 m²
2 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 11.06.2024
Beschreibung

Referenz: 643422

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα με ισόγειο και ημιυπόγειο, έχει συνολική επιφάνεια 81 τ.μ. Έχει και ιδιωτικό κήπο, που εκτείνεται σε 75 τ.μ., προσφέροντας έναν ήρεμο υπαίθριο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Υπάρχει και υπόγειος χώρος στάθμευσης, κατάλληλος για μικρά οχήματα και μηχανές. Επιπλέον, υπάρχει και κοινόχρηστη πισίνα, ιδανική για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένα όμορφα σχεδιασμένο σαλόνι, που αποπνέει κομψότητα και άνεση. Ο χώρος είναι επιπλωμένος με γούστο, με υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνα διακόσμηση. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο άφθονο φυσικό φως να πλημμυρίσει το δωμάτιο, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ευάερη ατμόσφαιρα.

Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, πλήρης με όλες τις απαραίτητες συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, με άνετα έπιπλα και παράθυρα. Τα μπάνια είναι διακοσμημένα με γούστο και εξοπλισμένα με μοντέρνα έπιπλα .

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος περιλαμβάνουν αυτόνομη θέρμανση, εξασφάλιση ζεστασιά και άνεση κατά τους ψυχρότερους μήνες, καθώς και κλιματισμό . Το πολυτελές μαρμάρινο δάπεδο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στους χώρους.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
81 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Pool
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.500/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren