Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, fünfte Etage, Thimarakia, Attiki

Attiki
€ 250.000
3 Zimmer
92 m²
2 Badezimmer
Etage 5
Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 13.06.2024
Beschreibung

Referenz: W-02UY1O

Στον πέμπτο όροφο μιας καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας συναντάμε αυτό το φωτεινότατο ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα 92 τ.μ., πρόσφατα ανακαινισμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και πολύ μεράκι. Διαθέτει σαλόνι και κουζίνα, τα οποία συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία με γήινα χρώματα και άριστα υλικά. Το διαμέρισμα έχει 2 φωτεινά υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Στις τεράστιες βεράντες έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη σκίαση, ώστε να μπορούν να τις απολαμβάνουν οι νέοι του ιδιοκτήτες και χειμώνα και καλοκαίρι.
Την άνεση του ακινήτου έρχονται να συμπληρώσουν 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης, αποκλειστικής χρήσης από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, καθιστώντας το διαμέρισμα ιδανικό απόκτημα για μια οικογένεια που αναζητά την άνεση και τη χαλάρωση. Υπάρχει η δυνατότητα μαζί με το ακίνητο να διατεθεί και η επίπλωση και η διακόσμηση με το ανάλογο επιπλέον τίμημα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στα Θυμαράκια, σε μια ήσυχη γειτονιά, πολύ κοντά όμως στα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αγορά.
Τα Θυμαράκια είναι μια απ' τις συνοικίες της Αθήνας, η οποία συνορεύει με τις συνοικίες Άγιος Νικόλαος, Κάτω Πατήσια, Άγιος Ελευθέριος, Τρεις Γέφυρες, Αττική, Σεπόλια, Κολωνός. Άμεση πρόσβαση σε τρένο αλλά και σε κεντρικούς οδούς που σας συνδέουν γρήγορα και εύκολα στην εθνική οδό.

Commission Text

Διαθεσιμότητα κατόπιν συμφωνίας. Το παρόν υλικό βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δυνάμεθα να επικοινωνήσουμε ότι είναι ακριβές ή πλήρες και συνεπώς δεν θα πρέπει κάποιος να βασιστεί σε αυτό. Η παρούσα προσφορά ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, ο
συμβολαιογράφος και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή/και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές συμβάσεις σε ισχύ.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
92 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
5 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Satellitenfernsehen
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 250.000
Energieeffizienz
Baujahr
1970
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren