Duplexapartment Μαρούσι, Παράδεισος, Paradeisos, Marousi

MarousiΜαρούσι, Παράδεισος
€ 600.000
4 Zimmer
280 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 12.06.2024
Beschreibung

Referenz: 518700

ΜΑΡΟΥΣΙ, Παράδεισος - Μεζονέτα 280τμ σε οικόπεδο 300τμ, με ηλεκτρικές συσκευές, 3 υ/δ, 1 master, ημιυπόγειο-ισόγειο, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 2000, ενεργειακή κλάση Δ, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, 3 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (ηλεκτρικό ρεύμα), κλιματισμός, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης, ηλεκτρικά ρολά, αποθήκη, ηλιακός, boiler, τζάκι, βεράντες, τέντες, κήπος 150τμ, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων μάρμαρο & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, πολυτελές, barbeque, jacuzzi, γυμναστήριο, επενδυτικό.
Μοντέρνα, ευρύχωρη μεζονέττα σε γειτονιά με χαμηλή δόμηση, ήπια κυκλοφορία, πολύ πράσινο και ήσυχη γειτονιά της περιοχής Παράδεισος Αμαρουσίου.Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την μόλις 5’ απόσταση από την Λεωφόρο Κηφισίας και την εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, σε γνωστά πολυκαταστήματα της περιοχής, σε σχολεία, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση και τον Ιππικό όμιλο. Προβλέπεται στα επόμενα χρόνια να ολοκληρωθεί η γραμμή 4 του μετρό με στάση στην περιοχή του Παραδείσου. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση καθώς το ακίνητο εξασφαλίζει τον τέλειο συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από τις Λεωφόρο Κηφισίας το μετρό «Νερατζιώτισσα», δύο προαστειακούς σταθμούς, πλήθος λεωφορειακών γραμμών και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €600.000 (κωδ. 518700) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
280 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 600.000
Energieeffizienz
Baujahr
2000
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren