Vierzimmerwohnung Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 320.000
5+ Zimmer
155 m²
2 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 13.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1028644

Διαμέρισμα στη Χαριλάου 155τμ στον 3ο όροφο πολυτελούς οικοδομής αποτελούμενο απο 4 μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες μπάνιο και WC τεράστιο σαλόνι ξεχωριστή κουζίνα και μικρή αποθήκη .Το δάπεδο είναι συνδιασμός από πλακάκι και laminate τα εξωτερικά κουφώματα είναι απο PVC με διπλά θερμομονωτικά κρύσταλλα η θέρμανση είναι με λέβητα ατομικού φυσικού αερίου και υπάρχουν και κλιματιστικά .Τα εσωτερικά κουφώματα είναι λουστραρισμένα απο ξύλο καρυδιάς και η εξώπορτα είναι θωρακισμένη . Τα μπαλκόνια είναι περιμετρικά του σπιτιού χωρίς να αφήνουν κανένα εσωτερικό χώρο αφού όλα τα δωμάτια έχουν παράθυρα ή μπαλκονόπορτες. Βρισκόμαστε σε ένα υπέροχο σημείο με ανοιχτωσιά απο παντού κοντά σε εμπορικά καταστήματα τράπεζες φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα ,πολύ κοντά στο κέντρο με δυνατότητα εύκολης συγκοινωνίας .Τέλος μαζί με το διαμέρισμα δίδεται και ένα στούντιο στον 4ο όροφο στα 20τμ όπου ενώνετε με το διαμέρισμα εσωτερικά ή και απο το κλιμακοστάσιο έχει δική του βεράντα στα 30τμ .Ειναι μία πολύ καλή πρόταση για μία μεγάλη οικογενειακή κατοικία με αθροιστικό εμβαδόν τα175τμ!
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
155 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 2 andere), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 320.000
Energieeffizienz
Baujahr
1974
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren