Einzimmerwohnung ροτοντα - ιουλιανου, Kamara - Rotonta, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΡΟΤΟΝΤΑ - ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ
€ 530/Monat
2 Zimmer
43 m²
1 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 12.06.2024
Beschreibung

Referenz: 231071033-476

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ (περιοχή ΡΟΤΟΝΤΑ οδός ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ και κάτω από την Αγίου Δημητρίου) ριζικά ανακαινισμένο, πολυτελώς εξοπλισμένο και πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο εσωτερικό διαμέρισμα 3ου ορόφου και 40 τμ.

Ένα ξεχωριστό και φωτεινότατο διαμέρισμα πόλης σε κομβικό σημείο και σε απόσταση λίγων λεπτών από Πανεπιστημιούπολή, Πλατεία Αγίας Σοφίας και εμπορικό κέντρο, που η δομική και καλαίσθητη ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2022 και αποτελείται από:

- Άνετη σαλοκουζίνα με λειτουργικότατη κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με επώνυμες συσκευές και πολλά χρηστικά ερμάρια . Ο χώρος έχει έξοδο σε άνετο και φαρδύ μπαλκόνι.

- Μεγάλο Υπνοδωμάτιο με ντουλάπες, πανέμορφες διακοσμητικές κατασκευές και έξοδο επίσης στο μπαλκόνι.

- Άνετο και πολυτελές λουτρό με ντουζιέρα - καμπίνα και παράθυρο φυσικού αερισμού.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά εξωτερικά κουφώματα 2πλής υάλωσης, πολυτελή γρανιτοπλακάκια δαπέδων, προεγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση και μονάδα κλιματισμού, ριζικά αναδομημένες εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών υδραυλικών και δικτύου θέρμανσης, υπέροχες διακοσμητικές κατασκευές και κρυφοί φωτισμοί, πολυτελή υλικά κι ατομικό αέριο για θέρμανση, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά εξαιρετικού ακινήτου στην καρδιά της φοιτητικής πόλης.

Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ότι εμφανίζεται στις φωτογραφίες παρουσίασης..

Ψυγειοκαταψύκτη, κουζίνα με κεραμικές εστίες, , ορθοπεδικά στρώματα και πλήρης επίπλωση από Almeco (καναπές που γίνεται και κρεβάτι στο σαλόνι), εξασφαλίζουν ποιότητα και άψογη διαμονή στους μελλοντικούς του ενοίκους.

Ηλιόλουστο, μεγάλο μπαλκόνι και Μεσημβρινός προσανατολισμός συμπληρώνουν την παρουσίαση της εξαιρετικής αυτής value for money πρότασης μίσθωσης ακινήτου στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης και πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια.

Ασφαλής και καλοσυντηρημένη οικοδομή με πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ, κοντά στον μελλοντικό σταθμό ΜΕΤΡΟ της Αγίας Σοφίας και σε απόσταση λίγων λεπτών από Πανεπιστήμια και Κέντρο, σε περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες και σε απόλυτα δελεαστική τιμή μίσθωσης, αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στο κέντρο της φοιτητικής ζωής της πόλης.

Το διαμέρισμα θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους νέους του ενοίκους από Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
43 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 530/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1974
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren