Gebäude zur Verkauf

XilokastroΞυλόκαστρο
€ 400.000
800 m²
2 Badezimmer
Anzeige aktualisiert am: 13.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1038790

Πωλείται επαγγελματικό - βιοτεχνικό κτήριο στο Ξυλόκαστρο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επαγγελματικό ακίνητο προς πώληση στο κέντρο του Ξυλόκαστρου, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση και δημιουργία εισοδήματος. Το ακίνητο αυτό διαθέτει συνολική επιφάνεια 800 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 2.377 τ.μ. Η τοποθεσία του είναι ιδιαίτερα πλεονεκτική, καθώς βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο κοντά στον εθνικό αυτοκινητόδρομο και βιοτεχνικές περιοχές, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες επαγγελματικές χρήσεις.

Το ακίνητο είναι χωρισμένο σε δυο χώρους με δύο μπάνια, προσφέροντας ευελιξία στη διαρρύθμιση και στη χρήση του. Επίσης, διαθέτει αρκετές ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, κάτι που το καθιστά ακόμα πιο πρακτικό για πελάτες και προσωπικό. Υπάρχουν δυο παροχές τριφασικού ρεύματος, γεγονός που διευκολύνει την εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και διαθέτει ρολά προσφέροντας άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ τα δάπεδα είναι βιομηχανικά, εξασφαλίζοντας αντοχή και λειτουργικότητα. Το ακίνητο είναι προσόψεως και σε πολύ καλή κατάσταση, με ανοιχτή θέα που προσδίδει επιπλέον αξία.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες, είτε ως επένδυση είτε ως πηγή εισοδήματος. Αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένο σε δύο επιχειρήσεις, παρέχοντας σταθερό εισόδημα. Διαθέτει δύο παροχές ρεύματος, κάτι που επιτρέπει την ανεξάρτητη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Επίσης στην ταράτσα υπάρχει ημιτελής οικοδομή με άδεια για οικιστική χρήση 100τ.μ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό επαγγελματικό ακίνητο στο Ξυλόκαστρο, το οποίο συνδυάζει την προνομιακή τοποθεσία με τις άριστες υποδομές και τις δυνατότητες ανάπτυξης και εισοδήματος.

Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: +30 2752029529
Κιν.: +30 6980169502
ppav@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Παύλου Παρασκευάς

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
800 m²
Zimmer
2 badezimmer
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 400.000
Energieeffizienz
Baujahr
2001
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren