1/24

Einfamilienhaus 203 m², Zentrum, Lesbos - Mitilini

Lesbos - Mitilini
€ 310.000
5+ Zimmer
203 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 29.08.2024
Beschreibung

Referenz: 368

ΛΕΣΒΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΕΠΑΝΩ ΣΚΑΛΑ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 203Τ.Μ. ΣΕ 157Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ 21,5Μ. 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ, 2 ΚΟΥΖΙΝΕΣ, 1 ΣΑΛΟΝΙ, ΚΗΠΟ ΚΑΙ 2 ΜΠΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΤΟ 1945, ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Ε, ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΚΙ & ΞΥΛΟ, ΗΛΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ, PLAYROOM. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΩΝ:
ΥΠΟΓΕΙΟ : 3 ΑΝΕΞΑΡΗΤΟΙ ΧΩΡΟΙ , ΚΟΥΖΙΝΑ , ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ : ΣΑΛΟΝΟΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ
1οΣ: 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΛ
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ. ΤΙΜΗ 310.000€ | ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: #368 ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΡΑΛΛΙΔΗ <<ΚΤΗΜΑΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ>>

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ : Η Επάνω Σκάλα είναι μια ιστορική περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης, πρωτεύουσας της Λέσβου. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό μέρος της πόλης και έχει μακρά και πλούσια ιστορία, η οποία αποτυπώνεται στα πολλά διατηρητέα κτίρια και στα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

Η Επάνω Σκάλα είναι γνωστή για το κάστρο της Μυτιλήνης, ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα κάστρα της Ελλάδας. Το κάστρο αυτό χτίστηκε κατά την περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και ανακαινίστηκε από τους Γενουάτες και τους Οθωμανούς, προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη και το λιμάνι της Μυτιλήνης, είναι γεμάτη με στενά δρομάκια, παραδοσιακά σπίτια και μικρά καταστήματα, δημιουργώντας μια αίσθηση παλαιότερων εποχών. Τα αρχοντικά και τα παλιά κτίρια που σώζονται μέχρι σήμερα αντικατοπτρίζουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Η Επάνω Σκάλα είναι μια ζωντανή γειτονιά που συνδυάζει το ιστορικό παρελθόν με το σύγχρονο παρόν, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της παραδοσιακής και της σύγχρονης ζωής στη Μυτιλήνη.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
203 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Preisinformationen
Preis
€ 310.000
Preis pro m²
1.527 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+21 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren