Penthouse 120 m² mit Balkon, Pedion Areos, Gizi - Pedion Areos

Gizi - Pedion Areos
€ 900/Monat
4 Zimmer
120 m²
2 Badezimmer
Etage 5
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 22.06.2024
Beschreibung

Referenz: UR1192

Εντυπωσιακό διαμπερές και πολύ φωτεινό ρετιρέ, διαμέρισμα με ιδιαίτερα στοιχεία αρχιτεκτονικής εποχής. Είναι σε κτίριο κατασκευής 1975 και βρίσκεται στο Πεδίων του Άρεως.
Το διαμέρισμα είναι 120τμ στον 5ο όροφο. Αποτελείται από άνετο σαλόνι με έξοδο σε μεγάλη βεράντα, χωριστή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πατώματα από μάρμαρο στους χώρους υποδοχής και ξύλο στα υπνοδωμάτια, κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο και 2 κλιματιστικά.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Penthouse
Fläche
120 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
5° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 900/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1975
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren