Duplexapartment 132 m², Zentrum, Patras

Patras
€ 310.000
3 Zimmer
132 m²
2 Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 19.06.2024
Beschreibung

Referenz: 18181

Προσφέρεται προς πώληση πολυτελής μεζονέτα 132 τ.μ. στην περιοχή του Καστελλοκάμπου, στην πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για ένα ακίνητο με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εσωτερική διαρρύθμιση που προσφέρει άνεση και ποιότητα στη διαμονή.

Στο ισόγειο, έκτασης 72 τ.μ., συναντάμε ένα υπνοδωμάτιο και έναν ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό και τζάκι, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και φιλοξενίας. Στον επάνω όροφο, συνολικής έκτασης 47 τ.μ., βρίσκεται ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και βεστιάριο, προσφέροντας την απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Τέλος, το υπόγειο των 72 τ.μ. διαθέτει χώρο στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους.

Η πρόσβαση στα τρία επίπεδα είναι δυνατή τόσο από εσωτερική σκάλα όσο και με εσωτερικό ανελκυστήρα, διασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινή διαβίωση. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από νεόδμητες κατοικίες και βίλες, ενώ προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον με άφθονο πράσινο. Η μεζονέτα απέχει μόλις 500 μέτρα από την παραλία των Δαφνών και 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία της φύσης με την εγγύτητα στη πόλη.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8653
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
132 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 310.000
Energieeffizienz
Baujahr
2000
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren