Duplexapartment Thermi, Zentrum, Thermi

ThermiThermi
€ 640.000
5 Zimmer
150 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 18.06.2024
Beschreibung

Referenz: HPS4946

Κωδικός ακινήτου: HPS4946 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο Thermi ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 6500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6500 μέτρα - Τιμή: 640.000 € (Κωδικός γραφείου D5)
Μια πολυτελή μεζονέτα στο συγκρότημα διαμερισμάτων και μεζονέτων. Διαθέτει υπόγειο με αποθήκες και πυλωτή με θέσεις στάθμευσης με προεγκατάσταση φορτιστών. Θα κατασκευαστεί με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το διαμέρισμα διαθέτει 156 μ2 roof garden με πισίνα και μπάρμπεκιου.

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε ένα από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, Θέρμη. Γρήγορα κερδίζοντας δημοτικότητα λόγω της εξαιρετικής οικολογίας, της κοντινής απόστασης από το αεροδρόμιο και της γρήγορης πρόσβασης στη Χαλκιδική, αγαπημένο σημείο διακοπών για ντόπιους και τουρίστες, η περιοχή αναπτύσσεται ενεργά. Κέντρα ψυχαγωγίας, εμπορικά κέντρα, γήπεδα ποδοσφαίρου και γήπεδα τένις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, και πολλά κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων δίγλωσσων ξένων σχολείων, βρίσκονται στην περιοχή.

Υπάρχουν πολλά πάρκα και πράσινες περιοχές αναψυχής σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής λίμνης Θέρμης, όπου είναι ωραίο να κάνετε μια βόλτα με την οικογένειά σας όλο το χρόνο και το καλοκαίρι να απολαύσετε τη δροσιά στη σκιά των πεύκων. Χάρη στο λοφώδες έδαφος, ο Θερμικός Κόλπος είναι απόλυτα ορατός από εδώ και τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε ηλιοβασιλέματα.


Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
150 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 3 badezimmer
Etage
2° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 640.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
A
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren