1/25

Einfamilienhaus 142 m², Modi, Platanias

Platanias
€ 320.000
5+ Zimmer
142 m²
3 Badezimmer
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6906031

Ένα ακίνητο με πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής στο Μόδι.

Όμορφη ανεξάρτητη επιχείρηση/ενοικίαση τριών υπνοδωματίων προς πώληση που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το Γεράνι.

Περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και περιβόλια, το σπίτι προσφέρει εκπληκτική θέα στα Λευκά Όρη και στη θάλασσα από τα μπαλκόνια της κορυφής.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το κατάλυμα χτίστηκε το 2009 και εκτείνεται σε 3 ορόφους. Ο κάτω όροφος είναι ένα κομψό ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και μια προσοδοφόρα επιχείρηση. Ο μεσαίος και ο τελευταίος όροφος χρησιμοποιούνται επί του παρόντος από τον πραγματικό ιδιοκτήτη, αλλά θα μπορούσαν επίσης να ενοικιαστούν.

Τα σκαλιά οδηγούν στην κύρια είσοδο που ανοίγει σε μια φωτεινή και ανοιχτή τραπεζαρία σε χωριστά επίπεδα σε συνδυασμό με μια ανοιχτή κουζίνα. Πολλά παράθυρα και γυάλινες πόρτες εξασφαλίζουν μια συνεχή ροή φωτός σε όλα τα δωμάτια. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, κεραμική εστία, ανεμιστήρα και σύνδεση για πλυντήριο πιάτων.
Στη μία πλευρά της κουζίνας υπάρχει ένα βοηθητικό δωμάτιο με χώρο για το πλυντήριο, αποθηκευτικός χώρος και ένα WC με νεροχύτη.

Δύο μπαλκονόπορτες οδηγούν σε εξωτερικούς χώρους καθιστικού, η κουζίνα έχει μια πλαϊνή πόρτα και ένα μικρό μπαλκόνι και προς τα βόρεια ένα μεγάλο σκεπασμένο μπαλκόνι προσφέρει θέα στον κήπο, τους ελαιώνες και τη γύρω καταπράσινη ύπαιθρο. Αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για υπαίθριο κρασί και φαγητό.

Το σαλόνι διαθέτει μοντέρνα μαύρη ξυλόσομπα που συνδέεται με την κεντρική θέρμανση. Μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου.

Όλες οι μπαλκονόπορτες και ορισμένα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με σίτες και παντζούρια.

Ξύλινες σκάλες οδηγούν στον τελευταίο όροφο που αποτελείται από 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα/ντους. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει βόρειο προσανατολισμό, διαθέτει ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή και ένα μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι ελαφρώς μικρότερο, έχει ένα μικρό μπαλκόνι στο πλάι με θέα στη θάλασσα και στο βουνό και εξίσου μεγάλες ντουλάπες. Και τα δύο δωμάτια είναι εξοπλισμένα με αναστρέψιμες μονάδες κλιματισμού, παντζούρια και σήτες - Αυτό το μέρος του σπιτιού δεν είναι επιπλωμένο.

Το κάτω μέρος του σπιτιού είναι ένα αυτόνομο ξεχωριστό διαμέρισμα και έτοιμη επιχείρηση ενοικίασης με μόνο κριτικές 5 αστέρων. Αυτό είναι ένα μοντέρνο, κομψό, όμορφα σχεδιασμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με υψηλές δυνατότητες ενοικίασης.

Μπαίνοντας στην κύρια είσοδο θα βρείτε μια μεγάλη, ενιαία κουζίνα/τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη με ενσωματωμένο φούρνο, εστία, ψυγείο/καταψύκτη, ένα κλειστό πλυντήριο ρούχων και μια αναστρέψιμη μονάδα A/C.

Ο χώρος του σαλονιού έχει έναν εντυπωσιακό, πέτρινο εσωτερικό τοίχο και μεγάλες μπαλκονόπορτες με σίτες και ηλεκτρικό παντζούρι που οδηγεί στην πλαϊνή βεράντα.

Το μοντέρνο σχεδιασμένο μπάνιο διαθέτει ντους βροχής από τοίχο σε τοίχο/γυάλινο πάνελ. Το δίκλινο υπνοδωμάτιο είναι φωτεινό και ανοιχτό με μια μεγάλη ντουλάπα από το δάπεδο μέχρι την οροφή συρόμενη πόρτα με μερική πόρτα καθρέφτη. Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο.

Το διαμέρισμα έχει το δικό του απομονωμένο/ιδιωτικό αίθριο στην κύρια είσοδο καθώς και μια πλαϊνή βεράντα. Οι καταπράσινοι κήποι έχουν ροδιά, λεμονιές και βερικοκιές καθώς και ποικιλία θάμνων και λουλουδιών.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μια δημοφιλής επιτυχημένη επιχείρηση Airbnb και ενοικιάζεται όλο το καλοκαίρι σε επισκέπτες που αναζητούν ήρεμες, χαλαρωτικές διακοπές σε ένα παραδοσιακό κρητικό χωριό. Ή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό κατάλυμα για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το ακίνητο δίνει άδεια επέκτασης 30m², έχει νερό άρδευσης και συνδέεται με την αποχέτευση. Τα χρώματα είναι ουδέτερα σε όλους τους χώρους και το ακίνητο είναι πολύ καλά διατηρημένο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ

Από τον κεντρικό δρόμο μια ασφαλτοστρωμένη κεκλιμένη πρόσβαση οδηγεί στο χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα και τα σκαλιά στην κύρια είσοδο.

Το μικρό οικόπεδο περιβάλλεται από πέτρινο τοίχο και όλοι οι χώροι του κήπου είναι όμορφα διαμορφωμένοι με πέτρινες βεράντες και παρτέρια. Οι εξωτερικοί χώροι είναι πολύ χαμηλής συντήρησης, κυρίως πλακόστρωτοι ή χαλικοστρωμένοι και είναι εξοπλισμένοι με αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Το οικόπεδο είναι ασφαλισμένο και εν μέρει περιφραγμένο με περίφραξη και πύλη. Διαθέτει εξωτερικό ντουλάπι, συναγερμό, λεβητοστάσιο, ηλιακό, κεραία τηλεόρασης, τηλέφωνο & σύνδεση στο Internet.

Υπάρχει ένα λεβητοστάσιο με το μπόιλερ και τη δεξαμενή βενζίνης στο πλάι του σπιτιού. Δεν υπάρχουν εναέρια ηλεκτρικά καλώδια που αλλοιώνουν τη θέα και οι σωλήνες αποχέτευσης συνδέονται με το κύριο σύστημα αποχέτευσης. Οι τοίχοι έχουν εφοδιαστεί με φώτα με αισθητήρες.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Αυτή η κατοικία βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μόδι, σε μια ήσυχη, ήσυχη τοποθεσία, που περιβάλλεται από ελιές και οπωροφόρα δέντρα και με όμορφη θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη.

Το Μόδι απέχει μόλις 2χλμ από το Γεράνι με την παραλία, τις ταβέρνες, τις καφετέριες, το κρεοπωλείο, τους φούρνους και τα μίνι μάρκετ. Το μεγαλύτε
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Stockwerke im Gebäude
4
Fläche
142 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 320.000
Preis pro m²
2.254 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Δ

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren