Einfamilienvilla Κρανίδι, Zentrum, Kranidi

KranidiΚρανίδι
€ 1.450.000
5+ Zimmer
465 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 27.06.2024
Beschreibung

Referenz: 901794

Αυτή η εκπληκτική βίλα είναι ένα εξαιρετικά μοναδικό και πραγματικά όμορφο κτήμα που δεν περιγράφεται εύστοχα με λόγια, αλλά μόνο με προσωπική εμπειρία.
Η βίλα βρίσκεται στην ανατολική Πελοπόννησο, επαρχία Αργολίδας, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι στην Βερβεροντα. Το κτήμα 4.000 m2 στηρίζεται σε ένα λόφο με θέα στη θάλασσα, με φανταστική θέα στον Αργολικό κόλπο καθώς και στον ήλιο που δύει.
Στη γύρω περιοχή θα βρείτε αρκετές όμορφες αμμουδιές με κρυστάλλινα νερά. Λίγο πιο κάτω στο δρόμο θα συναντήσετε το κοσμοπολίτικο λιμάνι του Πόρτο Χελίου, όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από πολυτελή εστιατόρια μέχρι παραδοσιακές ταβέρνες, καταστήματα, καφέ, νυχτερινά κέντρα, καθώς και κάθε είδους θαλάσσια σπορ. Προχωρώντας λίγο πιο πέρα ​​θα συναντήσετε μικρά γραφικά ψαροχώρια, νεοκλασικές πόλεις με πέτρινα τείχη και λιμάνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καθημερινές εκδρομές σε πολλά μικρά ελληνικά νησιά.
Αυτή η γωνιά της Πελοποννήσου εκτός από φυσική ομορφιά, είναι μια από τις πιο πυκνές επαρχίες από άποψη αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, με τα αρχαία ερείπια της Μυκήνης, της Τύρινθου και της Κορίνθου. το αρχαίο σπήλαιο του Φράχθι που πρωτοκατοικήθηκε το 40.000 π.Χ., το όμορφο κάστρο-οχυρό του Ναυπλίου (η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας) και φυσικά το παγκοσμίου φήμης αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου μπορείτε να απολαύσετε θεατρικές παραστάσεις μέχρι σήμερα το καλοκαιρινό βράδυ αέρας. Όλα αυτά συνυφασμένα με υπέροχα παράκτια τοπία, παραλίες, λόφους και λίμνες εξαιρετικής ομορφιάς.
Η βίλα 450 m2 βρίσκεται πάνω στην καταπράσινη βλάστηση του πανέμορφου και απέραντου κήπου, με θέα στο μαγευτικό γαλάζιο της θάλασσας. Οι καταπληκτικοί κήποι είναι ιδανικοί για αργούς περιπάτους, απολαμβάνοντας το άρωμα των καλοκαιρινών λουλουδιών ή ζωντανά παιχνίδια κρυφτού για παιδιά -όπως και για ενήλικες. Υπάρχει ακόμη και ένα μικροσκοπικό πέτρινο θέατρο για αυτοσχέδια παιχνίδια ή απλώς για χαλάρωση στα επίπεδα.
Ωστόσο, η πραγματική μοναδικότητα έρχεται όταν περπατάτε από την κεντρική πόρτα της βίλας. Η αμέσως εμφανής τέχνη και δημιουργικότητα σε κάθε γωνιά και λεπτομέρεια είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις. Προσεκτική φροντίδα και σκέψη σχετικά με τη λειτουργία και κυρίως τη φόρμα, έχει τεθεί σε όλα γύρω σας. Οι ιδιοκτήτες της βίλας δεν νοιάζονταν για το κόστος και τις προκλήσεις κατά την κατασκευή της βίλας και έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους για να ξεπεράσουν το όνειρό τους από μυαλό σε ύλη.
Αφού περάσετε από τον εντυπωσιακό πέτρινο και μαρμάρινο προθάλαμο του μουσείου, θα βρείτε την εσωτερική τραπεζαρία με μια μεγάλη ρουστίκ ξύλινη τραπεζαρία. Πιο πέρα ​​μέσα από τα ξύλινα δοκάρια, το μεγάλο σαλόνι ανοίγει με στυλ και φως να πέφτει στα μεγάλα παράθυρα. Η κουζίνα με γυάλινη οροφή στα αριστερά είναι πλήρως εξοπλισμένη και φωτεινή. Ακριβώς μπροστά, το αίθριο οδηγεί στη μεγάλη πισίνα και την πέργκολα/κιόσκι με μπαρ, μπάρμπεκιου και τραπεζαρία. Όλα αυτά φυσικά αγναντεύοντας τα αστραφτερά νερά του Αργολικού κόλπου.
Τα υπνοδωμάτια, το καθένα με τον δικό του πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα, στυλ και διαρρύθμιση, είναι κάτι βγαλμένο από ταινία. 6 Yπνοδωμάτια στο σύνολο με δικα τους μπάνια. Κάθε ένα δημιουργεί μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα και όλα έχουν μια πολύ μοναδική γοητεία. Το πολύ μεγάλο κύριο υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε ιδιωτική τοποθεσία στο κεντρικό κτήριο. Το δεύτερο μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο βρίσκεται μόνο του κοντά στην πισίνα με τη δική του βεράντα που βλέπει τόσο στην πισίνα όσο και στη θάλασσα. Τα υπόλοιπα 4 υπνοδωμάτια βρίσκονται σε ένα ξεχωριστό κτίριο το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά απέχουν πολύ μεταξύ τους σε προσωπικότητα. Αυτό που μοιράζονται είναι υπέροχη θέα στους κήπους και τη θάλασσα. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν τα δικά τους ιδιωτικά μπάνια - τα οποία φυσικά δεν ξεφεύγουν από την εκκεντρική αναμόρφωση της προσωπικότητας του υπόλοιπου κτήματος. Πολλά περισσότερα μπορούν να ειπωθούν για αυτό το μοναδικά όμορφο ακινητο, αλλά μόνο μια επίσκεψη από πρώτο χέρι θα το δικαιώσει.
Ermionida Marina 6 min drive
Port of Spetses 49 min drive
Spetses Beach 60 min drive
Tιμή: €1.450,000. VIA ATHENS REAL ESTATE, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121030916, +306948183637, email: info@via-athens.com, website: www.via-athens.com
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
465 m²
Zimmer
5+ (6 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
andere Merkmale
Balkon
Pool
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 1.450.000
Energieeffizienz
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren