1/8

Zweizimmerwohnung neu, Erdgeschoss, Tolo, Asini

Asini
€ 165.000
3 Zimmer
55 m²
1 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 19.09.2024
Beschreibung

Referenz: 2060

ΤΟΛΟ, Διαμερισμα 55 τ.μ., βαμμένο, ισόγειο, εξοχική κατοικία, επενδυτικό, σε οικιστική περιοχή, εντος σχεδιου, έτος κατασκευής 2024, νεόδμητο, με θέα θαλασσα, 2 υ/δ, 1 master υ/δ, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, αυτονομη θερμανση fan coi, ηλιακός θερμοσίφωνας, με ενεργειακή κλάση ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, με δάπεδο πλακακι, με κουφώματα αλουμινιου, διπλά τζάμια, τέντες, σίτες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, βεράντα 18 τ.μ., μηνιαία κοινόχρηστα 1€, απόσταση από θάλασσα 250 μ., ανοιχτό garage, απόσταση από πόλη 9.000 μ., απόσταση από αεροδρόμιο 15.000 μ., με χρήση γης/ζώνη οικιστικη, ασφαλτος. Αργολίδα - Τολό, σε εξαιρετική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα και τον οικισμό του Τολού, πωλούνται διαμερίσματα μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης σε συγκρότημα υπό - κατασκευή.
Διατίθενται συνολικά έξι (6) διαμερίσματα εμβαδού 55 τ.μ. και συγκεκριμένα τρία (3) στο ισόγειο και τρία (3) στον πρώτο όροφο. Όλα τα διαμερίσματα θα αποτελούνται από δυο (2) υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον, θα διαθέτουν μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα, ξεχωριστή είσοδο το καθένα και θέση στάθμευσης. Παραδίδονται πλήρως αποπερατωμένα και εξοπλισμένα με κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια ενεργειακά και σίτες, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση - ψύξη μέσω fan coil με εγκατεστημένη αντλία θερμότητας, εγκατεστημένο ηλιακό θερμοσίφωνα, προ εγκατάσταση συναγερμού και φωτοβολταικού συστήματος. Σε περίπτωση έγκαιρης υλοποίησης της αγοράς υπάρχει δυνατότητα επιλογής υλικών-κατασκευής του διαμερίσματος και συνένωσης του ισογείου με τον πρώτο όροφο για τη δημιουργία μεζονέτας.
Πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στο εμπορικό δρόμο του οικισμού και την παραλία. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που παρουσιάζουμε, βασίζονται σε αυτά που έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες των ακινήτων. Οι τοποθεσίες που εμφανίζονται στο χάρτη ενδέχεται να μην είναι ακριβείς. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου καθώς και του ΑΦΜ σας. τιμή 165.000€, κωδ. 2060 MARAGOS REAL ESTATE Δαναού 13 & Βασ. Γεωργίου Ά, (πλατεία Αγ. Πέτρου) Τ.Κ. 21232, Άργος Αργολίδας Τηλ.: 2751023180
2751067778 Κιν.: 6944228535 Email: info@maragosrealestate.gr www.greekhouses.gr
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
Erdgeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
55 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 165.000
Preis pro m²
3.000 €/m²
Kostendetails
Eigentumswohnungskosten
€ 1/Monat
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2024
  • Zustand

    Neu / Im Bau
  • Heizung

    Zentralheizung
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren