Einfamilienvilla, neu, 268 m², Melitieoi, Korfu

Korfu
€ 2.900.000
4 Zimmer
268 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 19.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1248832

Πωλείται Βίλα 4 Υ/Δ στο μαγευτικό Χαλικούνα με άμεση πρόσβαση στην παραλία και ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Αδριατικής. Βρίσκεται μέσα σε ένα επίπεδο περιφραγμένο οικόπεδο 5.000 τ.μ. μέσα στο οποίο μπορεί να φτιαχτεί ακόμη και 1 γήπεδο τένις. Η βίλα είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνο σχέδιο με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι στο ισόγειο από όπου οι ένοικοι έχουν απευθείας πρόσβαση στον κήπο και την καταπληκτική πισίνα. Μόνον το κυρίως Υ/Δ είναι στον όροφο με την μεγάλη ταράτσα και την απεριόριστη θέα. Στο ισόγειο είναι ένα άνετο καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα με μεγάλες μπαλκονόπορτες από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι που επιτρέπουν στους ενοίκους της βίλας να απολαμβάνουν τη θέα στη θάλασσα και το απόγευμα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο είναι 2 μεγάλα Υ/Δ το καθένα με το μπάνιο του. Στο υπόγειο είναι το δωμάτιο πλυντηρίου. Η βίλλα έχει συνολικό εμβαδόν 268 τ.μ.
Η περιοχή του Χαλικούνα είναι προστατευόμενη NATURA με αποτέλεσμα να διατηρεί την φυσική της τοπογραφία με την λίμνη των Κορισσίων την Άνοιξη να γεμίζει με τα υπέροχα ροζ φλαμίγκος. Είναι μία καταπληκτική εξοχική κατοικία για όσους προτιμούν την ιδιωτικότητα και την ησυχία καθώς επίσης μια βίλα που μπορεί να διατεθεί στον τουρισμό αποφέροντας στονιδιοκτήτη σημαντικά έσοδα.
,Ισόγειο , 4 δωμάτια ,2 επίπεδο/α ,3 Υ/Δ ,3 μπάνιο/α , 1 WC , 5 parking , 2020έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Αποθήκη, Καλωδιακή Τηλεόραση, Ηλ. Συσκευές, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Boiler, Νεόδμητο, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη - Αντλία Θερμότητας , θέα :Απεριόριστη ,  τιμή: 2.900.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
268 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 2.900.000
Energieeffizienz
Baujahr
2020
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren