Maisonette-Wohnung dritte Etage, Ano Rentis, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 250.000
4 Zimmer
125 m²
2 Badezimmer
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6919229

Πρόκειται για εξαιρετική μεζονέτα τρίτου και τετάρτου ορόφου που βρίσκεται σε μία από τις πιο προσβάσιμες και ήσυχες περιοχές του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Έχει συνολική επιφάνεια εκατόν είκοσι πέντε τετραγωνικών μέτρων και χωρίζεται σε δύο ίσα επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο βρίσκεται στον τρίτο όροφο της οικοδομής, αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με ημιεφαπτόμενη κουζίνα, ένα WC αλλά και έναν επιπλέον χώρο τεσσάρων περίπου τετραγωνικών μέτρων, με φυσικό φωτισμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, όπως χρησιμοποιείται τώρα ή ως αποθήκη. Από την πλευρά του σαλονιού στην πρόσοψη του διαμερίσματος, βρίσκεται και η πρώτη βεράντα της μεζονέτας με εμβαδόν περίπου δέκα τετραγωνικά μέτρα.
Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην πρόσοψη της οικοδομής έχει πρόσβαση στο δεύτερο μπαλκόνι της μεζονέτας, με εμβαδόν επίσης περίπου δέκα τετραγωνικών μέτρων. Ένα εκ των τριών υπνοδωματίων έχει διαμορφωθεί χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή ως walk in closet, ενώ επίσης διαθέτει πρόσβαση σε δεύτερο μικρότερο στεγασμένο μπαλκόνι, το οποίο διαθέτει αναμονές ύδρευσης και αποχέτευσης για την τοποθέτηση πλυντηρίου ρούχων.
Η κατασκευή της μεζονέτας έχει ολοκληρωθεί το 2008 και έχει γίνει με ποιοτικά υλικά και εργασία. Διαθέτει ενεργειακό τζάκι με αεραγωγούς στα δωμάτια, κλιματιστικά, ποιοτικά έπιπλα κουζίνας, ιταλικά πλακάκια, θωρακισμένη πόρτα, λεπτομέρειες γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό, σύστημα συναγερμού και άλλα.
Επίσης έχει γίνει πρόβλεψη για πιθανή τοποθέτηση αντλίας θερμότητας στο μπαλκόνι όπου βρίσκονται και τα κολεκτέρ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εφικτός και ο διαχωρισμός της μεζονέτας σε δύο ξεχωριστά διαμερίσματα, καθώς το ασανσέρ έχει πρόσβαση και στα δύο επίπεδα, ενώ υπάρχει και ξεχωριστή είσοδος σε κάθε επίπεδο.
Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βρίσκεται σε απόσταση 1200 μέτρων από τη στάση μετρό «Νίκαια» και 800 μέτρα από τη στάση του προαστιακού «Άγιος Ιωάννη Ρέντης».
Ένα εξαιρετικό ακίνητο διαθέσιμο για αγορά, από την Open View Property Management.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
3
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Ja
Fläche
125 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 250.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2008
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren