Gebäude zur Verkauf

Agios Nikolaos
€ 850.000
5+ Zimmer
300 m²
3+ Badezimmer
Anzeige aktualisiert am: 20.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6921591

Αυτό το όμορφο ακίνητο, ολοκληρωμένο το 1995, εκτείνεται σε περίπου 300m2 σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 660m2. Κατασκευασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ακίνητο παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Διαθέτοντας δύο ορόφους με έναν γοητευτικό, καλά διατηρημένο κήπο και εκτεταμένη και άψογη πέτρινη επίστρωση, προσφέρει μια ήσυχη απόδραση στην Ελούντα, φωλιασμένη ανάμεσα σε ελαιώνες. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κύρια παραλία και τις ταβέρνες της Ελούντας, προσφέροντας γραφική θέα στα βουνά και ματιές στη θάλασσα από τον επάνω όροφο.

Στον επάνω όροφο, το ακίνητο διαθέτει τέσσερα διαμερίσματα: τρεις άνετες μονάδες ενός υπνοδωματίου και ένα ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Στο ισόγειο, μια σημαντική κατοικία 150m2 περιμένει, αποτελούμενη από τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, συμπεριλαμβανομένου ενός κυρίως υπνοδωματίου με ιδιωτικό μπάνιο.

Τα διαμερίσματα στον επάνω όροφο έχουν απολαύσει σχεδόν τρεις δεκαετίες επιτυχούς λειτουργίας ως ενοικιαζόμενες μονάδες, ενώ το ισόγειο έχει εξυπηρετήσει ως η μόνιμη κατοικία των ιδιοκτητών για σχεδόν τόσο καιρό. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ανακαινίστηκαν εκτενώς το 2018.

Κάθε διαμέρισμα προσφέρει κουζίνα και καθιστικό σε ανοιχτό σχέδιο, καθώς και ανέσεις όπως εστία μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και αντιστροφείς AC για αποδοτική θέρμανση και ψύξη. Επιπλέον, διαθέτουν μπαλκόνια, αλουμινένιες διπλές πόρτες, ξύλινα παράθυρα, πόρτες και παντζούρια, καθώς και δάπεδα με πλακάκια, εντοιχισμένες ντουλάπες και πλήρως εξοπλισμένα μπάνια με ντους, νεροχύτες και τουαλέτες.

Το κυρίως σπίτι διαθέτει τρία μπάνια, συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού, τρία υπνοδωμάτια και μια σειρά από ανέσεις όπως αλουμινένια και ξύλινα παράθυρα, πόρτες και παντζούρια, δάπεδα με πλακάκια, εντοιχισμένες ντουλάπες, AC, τζάκι και κεντρική θέρμανση.

Συνοπτικά:

Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει:

Κουζίνα σε ανοιχτό σχέδιο με εστία, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο
Αντιστροφείς AC για θέρμανση και ψύξη
Αλουμινένιες διπλές πόρτες, ξύλινα παράθυρα, πόρτες και παντζούρια
Δάπεδα με πλακάκια και εντοιχισμένες ντουλάπες
Πλήρως εξοπλισμένα μπάνια
Το κυρίως σπίτι διαθέτει:

3 μπάνια, εκ των οποίων το ένα είναι ιδιωτικό. (2 μπάνια και ένα WC/Πλυσταριό)
3 διπλά υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες
Ξύλινα παράθυρα, πόρτες και παντζούρια
Διπλές αλουμινένιες συρόμενες πόρτες
Δάπεδα με πλακάκια σε όλο το σπίτι
AC, τζάκι και κεντρική θέρμανση
Άλλες ανέσεις:

Δεξαμενή νερού, αντλία
Κήπος
Χώρος στάθμευσης για 5-6 αυτοκίνητα
Ηλιακή θέρμανση για το νερό
Έπιπλα και συσκευές συμπεριλαμβάνονται
Άδεια τουριστικής EOT
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
300 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Kosten
Preis
€ 850.000
Energieeffizienz
Baujahr
1995
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren