Dreizimmerwohnung dritte Etage, Zentrum, Siteia

Siteia
€ 265.000
4 Zimmer
194 m²
2 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 20.06.2024
Beschreibung

Referenz: LH-901

Στην κορυφή μιας σύγχρονης γωνιακής πολυκατοικίας, αυτό το υπέροχο ρετιρέ εκτείνεται σε δύο ορόφους, προσφέροντας έναν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα WC, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σπίτι στην δημοφιλή πόλη της Σητείας, στην Ανατολική Κρήτη.

Κάτω Όροφος:

Απλωμένος σε περίπου 95μ², ο κάτω όροφος σας καλωσορίζει με έναν ενιαίο σχεδιασμό: δύο σαλόνια, μια τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις. Επιπλέον, ένα πρακτικό δωμάτιο πλυντηρίου και WC προσθέτουν πρακτικότητα στη διάταξη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια, το ένα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Άνω Όροφος:

Ανεβαίνοντας στον άνω όροφο, θα ανακαλύψετε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο για επιπλέον ιδιωτικότητα και άνεση, καθώς και ένα άνετο μονόκλινο υπνοδωμάτιο. Ολοκληρώνοντας αυτό το επίπεδο είναι ένα ακόμα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια, επίσης με θέα στη θάλασσα.

Φινιρίσματα και Χαρακτηριστικά:

Ο κάτω όροφος αποπνέει κομψότητα με τα πολυτελή μαρμάρινα δάπεδα, ενώ ο άνω όροφος αποπνέει ζεστασιά και φινέτσα με τα αψεγάδιαστα ξύλινα δάπεδα. Τα πλακόστρωτα μπαλκόνια προσφέρουν μια στιλάτη επέκταση των εσωτερικών χώρων. Το ρετιρέ είναι εξοπλισμένο με πλήρη κλιματισμό, για άνεση όλο το χρόνο.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
194 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 265.000
Energieeffizienz
Baujahr
1992
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren