Ύπαρξη ανθρώπου
Κάτοψη
Κάτοψη
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/8
Κάτοψη

Maisonette-Wohnung Κάτω Ηλιούπολη, Kato Ilioupoli, Ilioupoli

IlioupoliΚάτω Ηλιούπολη
€ 580.000
4 Zimmer
133 m²
3 Badezimmer
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 11.07.2024
Beschreibung

Referenz: S462

Κωδικός ακινήτου: S462 - Ηλιούπολη Κάτω Ηλιούπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 133 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, φωτοβολταικά, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 34000 μέτρα απόσταση από μετρό 1500 μέτρα - Τιμή: 580.000 €
Ανακαλύψτε την απόλυτη μεζονέτα στην καρδιά της Ηλιούπολης! Αυτή η μαγευτική κατοικία δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 133 τ.μ., σας περιμένει να την κάνετε δική σας. Κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+, προσφέρει την απόλυτη άνεση και την καλύτερη ενεργειακή απόδοση.
Μέσα στην ευρύχωρη κατοικία σας περιμένουν τρία υπνοδωμάτια, μια σαλοκουζίνα, δύο μπάνια και ένα WC, ιδανικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα ευρύχωρα μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. και αφήστε την ηρεμία και την φυσική ομορφιά της περιοχής να σας κατακτήσουν.
Οι ανέσεις αυτής της μεζονέτας είναι αμέτρητες. Η θέρμανση με αντλία θερμότητας και τα ενεργειακά κουφώματα θα σας κρατούν ζεστούς τον χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι. Τα ξύλινα πατώματα προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας, ενώ η θωρακισμένη πόρτα εξασφαλίζει την ασφάλειά σας.
Με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, και πρόσβαση ΑΜΕΑ, αυτή η κατοικία είναι έτοιμη να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Διαθέτει επίσης πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., τζάκι για τις χειμωνιάτικες νύχτες, και εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Επιπλέον, απολαύστε την άνεση του κλιματισμού, το σύστημα συναγερμού, τις σίτες και τα διπλά τζάμια για απόλυτη ησυχία.
Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, η δορυφορική κεραία, η θυροτηλεόραση και το νυχτερινό ρεύμα προσθέτουν ακόμα περισσότερη αξία σε αυτή την εκπληκτική κατοικία.
Σε απόσταση μόλις 1500 μέτρων από το μετρό, 6000 μέτρων από τη θάλασσα και 34000 μέτρων από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ησυχίας και εύκολης πρόσβασης στις βασικές υποδομές.
Σε μια μικρή πολυκατοικία με μόνο τέσσερις ιδιοκτήτες, η ζωή εδώ είναι ήσυχη και ιδανική για περπάτημα και χαλάρωση. Και όλα αυτά, με τιμή 580.000 ευρώ. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτή τη μοναδική τοποθεσία στην Ηλιούπολη, όπου η υπέροχη θέα και η ησυχία συναντούν την πολυτέλεια και την άνεση.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
4
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Ja
Fläche
133 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 580.000
Preis pro m²
4.361 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+5 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren