Duplexapartment Λέσβου 2-22, 164 52, Αργυρούπολη, Zentrum, Argyroupoli

ArgyroupoliΛέσβου 2-22, 164 52, Αργυρούπολη
€ 1.650/Monat
4 Zimmer
160 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 27.06.2024
Beschreibung

Referenz: 81030


Κωδικός ακινήτου: 81030 - Αργυρούπολη Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μοναδική επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. Η οικία προσφέρει ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους, δημιουργώντας μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και 2 μπάνια, ενώ η αρχιτεκτονική της ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, προσφέροντας μια μοναδική αισθητική.

Η κατοικία κατασκευάστηκε το 2006 και ανακαινίστηκε το 2023, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους νέους ενοικιαστές να απολαύσουν ένα καινούργιο και σύγχρονο σπίτι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, επιτρέποντας σε εσάς και την οικογένειά σας να απολαύσετε άνετες και ζεστές στιγμές κάθε στιγμή του χρόνου.

Η μεζονέτα προσφέρει μια απίστευτη θέα σε αστικό τοπίο, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα πατώματα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και η διπλή τζαμαρία συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης πάρκινγκ και αποθήκη, προσφέροντας άνετο χώρο για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιπλέον, η υπέροχη jacuzzi σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές σας στο σπίτι.

Η μεζονέτα είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, καθώς επίσης και σίτες για την προστασία από ενοχλητικά έντομα. Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα προσφέρει οικονομία στα έξοδα θέρμανσης και ζεστό νερό.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε μια αναζωογονητική και ήσυχη γειτονιά, κοντά σε όλες τις ανέσεις και με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ιδανική επιλογή για οικογένειες και νέους που αναζητούν ένα λειτουργικό και άνετο σπίτι. 
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Duplexapartment
Fläche
160 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.650/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren