Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, sechste Etage, Kallipoli, Kallipoli - Freattida

Kallipoli - Freattida
€ 115.000
1 Zimmer
54 m²
1 Badezimmer
Etage 6
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 21.06.2024
Beschreibung

Referenz: 437059

Εξαιρετικό διαμέρισμα στην Καλλίπολη του Πειραιά, 54 τ.μ. , κατασκευής 1972 με ικανοποιητικό σαλόνι ενιαίο με τραπεζαρία ,ένα υπνοδωμάτιο που έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι, κουζίνα ανεξάρτητη ,μπάνιο και μπαλκόνι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο κοντά στην αγορά και σε σχολεία και διαθέτει θέα στη θάλασσα .Από την περιοχή διέρχεται πλήθος λεωφορειακών γραμμών καθώς και μετρό και ηλεκτρικός.

Η Νέα Καλλίπολη είναι μια από τις νεότερες συνοικίες της πόλης του Πειραιά και ορίζεται ως η περιοχή που περιβάλλεται από τις ακτές της Πειραϊκής χερσονήσου γειτνιάζοντας με τις συνοικίες του Χατζηκυριάκειου, της Πειραϊκής, του Αγίου Βασιλείου, των Υδραίικων και της Πηγάδας.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 54 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1972, Για φοιτητές, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Εσωτερική σκάλα, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: 6ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
54 m²
Zimmer
1 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
6° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 115.000
Energieeffizienz
Baujahr
1972
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren