Dreizimmerwohnung Πλατεία Ιπποδρομίου 10, 546 21, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΠλατεία Ιπποδρομίου 10, 546 21, Θεσσαλονίκη
€ 1.100/Monat
4 Zimmer
125 m²
2 Badezimmer
Etage 3
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 01.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-787


Κωδικός ακινήτου: 1-787 - Θεσσαλονίκη κέντρο ΔΕΘ - Πανεπιστήμια ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. .

ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

Στην καρδιά της Πλατείας Ιπποδρομίου, αυτό το πανέμορφο ακίνητο αποτελεί τον ιδανικό χώρο διαμονής για κάθε οικογένεια ή επαγγελματία. Με τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα κομψό μπάνιο με παράθυρο και ντουζιέρα, καθώς και ένα επιπλέον WC επίσης με παράθυρο, προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Η άνετη κουζίνα και το ευρύχωρο σαλόνι δημιουργούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για καθημερινές στιγμές και φιλοξενία.

Το ακίνητο ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, και βρίσκεται σε μια περιποιημένη οικοδομή. Τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση και ενεργειακή αποδοτικότητα. Η κατάσταση του ακινήτου είναι καταπληκτική, με προσεγμένες λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά.

Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες, πάρκα, θάλασσα, σχολεία, πλατείες, εκκλησίες, παιδικούς σταθμούς, super markets, εμπορικά κέντρα και το κέντρο της πόλης. Επίσης, βρίσκεται κοντά σε κέντρα διασκέδασης, το λιμάνι, τον Λευκό Πύργο, μουσεία και το πανεπιστήμιο, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Η θέα του ακινήτου προσφέρει ανοιχτωσιά και αστικό τοπίο, με ανατολικό προσανατολισμό που εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, επιτρέποντας τον φυσικό αερισμό και φως να εισχωρούν σε κάθε δωμάτιο.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του ακινήτου περιλαμβάνουν σίτες, τέντες, ασανσέρ, αποθήκη-πλυσταριό. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας μια ήρεμη και ευχάριστη διαμονή.

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την άνεση αυτού του μοναδικού ακινήτου στην Πλατεία Ιπποδρομίου – το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις.

Τιμή : 1100€   

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
125 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 1.100/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 50/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1963
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren