Dreizimmerwohnung Απόλλωνος, Zentrum, Thermi

ThermiΑπόλλωνος
€ 310.000
4 Zimmer
122 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 23.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6942327

Αγγελία από ιδιώτη, χωρίς μεσιτική αμοιβή.
Αποκλείονται μεσίτες.

Πωλείται υψηλής αισθητικής διαμέρισμα 122,49τ.μ. μεικτά και 105,94τ.μ. καθαρά, ενεργειακής κλάσης Α+ από καταξιωμένη κατασκευαστική εταιρεία, σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην νέα επέκταση της Θέρμης. Μπροστά σε πάρκο και στα νέα εμπορικά καταστήματα.
Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και μπαλκονόπορτες, 2 μπάνια, αποθηκευτικό χώρο εντός της οικίας, πλυσταριό, σαλοτραπεζαρία με τζάκι, ιταλική κουζίνα και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης. Βρίσκεται στο 1ο όροφο του συγκροτήματος και είναι υπό ανέγερση (εκτιμώμενη ημερομηνία αποπεράτωσης Αύγουστος του 2025).

Πιο αναλυτικά το συγκρότημα κατοικιών επεκτείνεται σε οικόπεδο 1600τ.μ.και αποτελείται από 2 αυτόνομα κτήρια με κήπο και πισίνα, ισόγειες αποθήκες και χώρους στάθμευσης.
Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί με κορυφαίο σχεδιασμό διαρρύθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας, χώρους πρασίνου, ανοιχτοσιάς και θέας. Σύστημα ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας στο κτήριο. Κάμερες ασφαλείας στη πυλωτή. Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, κέλυφος θερμοπρόσοψης, θερμοδιακοπτώμενα – ηχομονοτικά εξωτερικά κουφώματα (βαρέου τύπου) για τη διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Πλήρης εγκατάσταση συναγερμού. Προεγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικό. Επίσης διαθέτει θυροτηλεόραση, ανελκυστήρα, σίτες και αποθήκη στο ισόγειο. Όλοι οι χώροι της οικίας είναι προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες και μπαλκόνια. Η κουζίνα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας και έχει δικό της μπαλκόνι.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
122 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Kosten
Preis
€ 310.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson