Einzimmerwohnung Ρωμανού 6, 546 21, Θεσσαλονίκη, Lefkos Pirgos, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΡωμανού 6, 546 21, Θεσσαλονίκη
€ 550/Monat
2 Zimmer
45 m²
1 Badezimmer
Etage M
Nein Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 03.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-792


Κωδικός ακινήτου: 1-792

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μόλις 170 μέτρα από τη θάλασσα και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, διατίθεται προς ενοικίαση πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα. Βρίσκεται στον ημιώροφο και καλύπτει συνολική επιφάνεια 45 τ.μ., προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για φοιτητές καθώς απέχει μόνο 600 μέτρα από τα Πανεπιστήμια , για εργένηδες ή ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν στο κέντρο της πόλης.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο άνετα υπνοδωμάτια , ή ένα ευρύχωρο σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο , μια κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1965, το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2024 με σύγχρονα υλικά και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα.

Η γκαρσονιέρα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο και κλιματισμό (A/C), εξασφαλίζοντας άνεση όλες τις εποχές του χρόνου. Τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ τα πατώματα από πλακάκι προσθέτουν έναν σύγχρονο και κομψό χαρακτήρα στον χώρο. Η πόρτα ασφαλείας εγγυάται την ασφάλεια των κατοίκων.

Απολαύστε από την γκαρσονιέρα σας την ευκολία της καθημερινής ζωής να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Το διαμέρισμα απέχει μόλις 50 μέτρα από το κέντρο της πόλης (Τσιμισκή)  και 60 μέτρα από τον σταθμό του μετρό, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις συγκοινωνίες και τις ανέσεις της πόλης. Επιπλέον, βρίσκεται 11 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, διευκολύνοντας τα ταξίδια σας.

Με μια τιμή ενοικίασης στα 550 €, αυτό το ανακαινισμένο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά σε κάθε παροχή και αξιοθέατο της πόλης.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ  1  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
45 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
Zwischengeschoss
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 550/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1965
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren