Zweizimmerwohnung Τσιμισκή 126, 546 21, Θεσσαλονίκη, Lefkos Pirgos, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΤσιμισκή 126, 546 21, Θεσσαλονίκη
€ 1.200/Monat
3 Zimmer
120 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Anzeige aktualisiert am: 23.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1-794


Κωδικός ακινήτου:  1-794 -
Σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Θεσσαλονίκης, μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα και τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, διατίθεται προς ενοικίαση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 4ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 120 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια σε μια ιδανική τοποθεσία.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και ένα κομψό μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1990, το ακίνητο έχει ενεργειακή κλάση Β και προσφέρει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας άνεση και οικονομία.

Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τον 4ο όροφο, καθώς και την ανοιχτωσιά που προσφέρει το διαμέρισμα. Τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο προσθέτουν μοντέρνα αισθητική και υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Η πόρτα ασφαλείας και οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο ανελκυστήρας διευκολύνει την πρόσβαση.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό (A/C) και τριπλή ενέργεια για μέγιστη απόδοση. Με απόσταση μόλις 100 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 12 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία του είναι εξαιρετικά βολική, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρει η Θεσσαλονίκη.

Η τιμή ενοικίασης είναι 1.200 € μηνιαίως, καθιστώντας το διαμέρισμα αυτό μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή και άνετο χώρο διαμονής σε μια από τις πιο κεντρικές και γραφικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε στον Λευκό Πύργο, απολαμβάνοντας την απαράμιλλη θέα και την εγγύτητα στη θάλασσα, στο κέντρο της πόλης και σε όλες τις σημαντικές υποδομές και παροχές.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
120 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 1.200/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 30/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1990
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren