Einzimmerwohnung Παλαιό Φάληρο, Zentrum, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 1.600/Monat
2 Zimmer
55 m²
1 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 25.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1045585

Ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας και της ευκολίας σε αυτά τα δύο μαγευτικά διαμερίσματα 55 τ.μ., φωλιασμένα σε μια νεόδμητη πολυκατοικία, σε στρατηγική τοποθεσία ακριβώς πίσω από το Ευγενίδειο Ίδρυμα στο Φάληρο και σε απόσταση αναπνοής από το SNF.

Μπείτε σε αυτές τις μοντέρνες κατοικίες και μαγευτείτε από τον απρόσκοπτο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας. Κάθε διαμέρισμα προσφέρει μια ανοιχτή κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετο καταφύγιο για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ το πολυτελές μπάνιο προσφέρει μια ατμόσφαιρα σπα για απόλυτη χαλάρωση, ένα εσωτερικό βοηθητικό δωμάτιο και μια μεγάλη βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θέα.

Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση σε καμία λεπτομέρεια στο κόστος σε αυτά τα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, όπως κομψό ψυγείο κρασιού για όλες τις διασκεδαστικές σας ανάγκες, τηλεόραση, κλιματισμό, ανεμιστήρες με τηλεκοντρόλ, ενδοδαπέδια θέρμανση, εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα σκίασης - εξασφαλίζοντας την άνεση σας σε κάθε βήμα.

Για μεγαλύτερη ευκολία, και τα δύο διαμερίσματα διαθέτουν βολική αποθήκη για όλα τα υπάρχοντά σας στο υπόγειο και υπαίθριο χώρο στάθμευσης με γρήγορο φορτιστή EVC, που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκαλέσετε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο σπίτι σας - ελάτε να ζήσετε την επιτομή της σύγχρονης ζωής σε αυτό το κομψό διαμέρισμα!

HOUSING SOLUTIONS REALTY: 2111995708, 6944271463, email: info@housingsolutions.gr, www.housingsolutions.gr
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
55 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.600/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 30/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2024
Zustand
Neu / Im Bau
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren