Maisonette-Wohnung Μούσκου Χαραλ., Θεσσαλονίκη 54634, Yedi Kule, Agios Pavlos

Agios PavlosΜούσκου Χαραλ., Θεσσαλονίκη 54634
€ 600/Monat
2 Zimmer
75 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 27.07.2024
Beschreibung

Referenz: 2988

Πλατεία Αγίων Αναργύρων, ενοικιάζεται εξαιρετική μεζονέτα 75τμ με εσωτερική σκάλα και αυτόνομη είσοδο, στον ισόγειο και 1ο όροφο, σε περιποιημένη 2όροφη οικοδομή του 2012, που αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο στον ισόγειο όροφο και 2ο υπνοδωμάτιο στον 1ο όροφο.

Σε άριστη κατάσταση, με πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλή υάλωση και σίτες, πατώματα από πλακάκι, ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικό inverter στον 1ο όροφο.

Συγκεκριμένα, στον ισόγειο όροφο υπάρχει μια ιδιωτική μεγάλη αυλή μπροστά και μια μικρή αυλή πίσω, όπου υπάρχει σκεπασμένος χώρος πλυντηρίου ρούχων και θερμοσίφωνα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εντοιχισμένο ηλεκτρικό φούρνο με εστίες και απορροφητήρα στην κουζίνα, με 3φυλλη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο, ενώ στο μπάνιο υπάρχει μεγάλη μπανιέρα.

Στον 1ο όροφο που επικοινωνεί με ξύλινη εσωτερική σκάλα, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος ενιαίος χώρος υπνοδωματίου-γραφείου και ένα μπαλκόνι στην πρόσοψη με τέντα.

Με νότιο προσανατολισμό, ευάερο και ευήλιο, άνετο και με σύγχρονη αισθητική, δίπλα στην Πλατεία Αναργύρων, με στάση λεωφορείου από και προς το κέντρο της πόλης στα 200 μέτρα, πλησίον σε σουπερμάρκετ, φαρμακεία, φούρνους κλπ. Με άμεση πρόσβαση στον Περιφερειακό, κατάλληλο για φοιτητές-τριες και εργαζόμενους-ες.

Δείτε το βίντεο του διαμερίσματος με φυσική κίνηση για καλύτερη κατανόηση των χώρων.

Κωδικός ακινήτου 2988. Υπεύθυνος ακινήτου Αμανατιάδης Χριστόφορος 6944 563 887.

Για περισσότερες επιλογές αναζήτησης ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Follow and like us on facebook : City house Real Estate

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
City House Real Estate
Aγίας Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmail.com

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ιδρύθηκε το 1997, έχει έδρα στην Άνω Πόλη, στο κέντρο της πόλης και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο κλάδο της παροχής μεσιτικών υπηρεσιών και συνολικής διαχείρισης ακινήτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και θέρμανση).

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
75 m²
Zimmer
2
Schlafzimmer
1
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 600/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2012
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren