Einfamilienvilla 530 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 1.500.000
5+ Zimmer
530 m²
3+ Badezimmer
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 25.06.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6952231

Πωλείται διώροφη οικία με υπόγειο και σοφίτα συνολικής επιφάνειας 530 τ.μ. στο Μαρκόπουλο.
Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο ( 165τμ), 1ο όροφο ( 137τμ), σοφίτα (56τμ) και υπόγειο ( 173τμ).
Το Ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία, δεύτερο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με δεύτερο κουζινάκι και αποθήκη τροφίμων, τουαλέτα (WC), γραφείο και μπαλκόνια.
Ο 1ος όροφος αποτελείται από Χωλ, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι Master Bedroom με τζάκι, ντουλάπα- βεστιάριο, μπάνιο με υδρομασάζ και επιπλέον τουαλέτα με ντους, δεύτερο μπάνιο και μπαλκόνια.
Η Σοφίτα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με μπάνιο και έχει και το μηχανοστάσιο ασανσέρ με εξωτερική πόρτα προς τον πίσω εξώστη.
Το υπόγειο αποτελείται από δύο κλειστές θέσεις στάθμευσης, μεγάλη αποθήκη, δωμάτιο υπηρεσίας με λουτρό, αποθήκη για τα ξύλα, μηχανοστάσιο και δωμάτιο ξενώνα με μπάνιο.

Διαθέτει ανελκυστήρα με στάσεις σε όλους τους ορόφους, χωριστούς ηλεκτρικούς, υδραυλικούς και θερμαντικούς πίνακες σε κάθε όροφο, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση για συναγερμό, τηλεφωνικό κέντρο και δορυφορική τηλεόραση, κουφώματα αλουμινίου και θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια για πλήρη μόνωση θερμοκρασίας, διπλά τζάμια, , διπλό κύκλωμα ζεστού νερού με σύστημα επανακυκλοφορίας, μαρμαροποδιές σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες με μάρμαρο τύπου Καλιφόρνια εσωτερικά και λευκό μάρμαρο εξωτερικά με μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες ψύχους και ζέστης , δάπεδα από δρύινο ξύλο με ψαροκόκαλο σχέδιο στο ισόγειο και πλακάκι και δρύινες σκάλες με στρογγυλά σκαλοπάτια και ρίχτια.

Επίσης διαθέτει πισίνα διαστάσεων 7,5Χ13, με περιβάλλοντα χώρο 450 τμ. επιστρωμένο με τεχνητή πέτρα και εντός του οικοπέδου του οποίου βρίσκεται υπάρχει και γεώτρηση με άφθονο νερό.

Το ακίνητο είναι πλήρως περιμανδρωμένο με τοιχία από μπετό και πάνω από αυτά με κάγκελα μασίφ ύψους 2,2 μ, εντός του οποίου βρίσκονται η κεντρική είσοδος κήπου με σκάλα ανόδου προς την κεντρική είσοδο του κτίσματος, η συρόμενη αυτόματη πόρτα πρόσβασης στον περιβάλλοντα χώρο που οδηγεί στα γκαράζ και η διπλή πόρτα στην κάτω πλευρά του γεωτεμαχίου για εύκολη πρόσβαση στο υπόλοιπο αγροτεμάχιο.

Το ακίνητο είναι σχεδόν έτοιμο.
Έχει εσωτερική επεξεργασία με τεχνική "Σέρτικο" για λείες επιφάνειες έτοιμες για τελικό χρώμα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η εξωτερική βαφή και οι εργασίες δενδροφύτευσης με ήδη τοποθετημένα 350 δέντρα Leyland και 180 δέντρα Lusidus γύρω από την πισίνα και τους τοίχους.

Αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν πολυτέλεια και άνεση κοντά στην Αθήνα, προσφέροντας ευρύχωρους χώρους, σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετική κατασκευή.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla
Fläche
530 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.500.000
Energieeffizienz
Baujahr
2007
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren