Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 225.000
3 Zimmer
87 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.06.2024
Beschreibung

Referenz: 18231

Ένα φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα 85 τ.μ. θα συναντήσεις στην καρδιά των Αμπελοκήπων, μία ανάσα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μόλις 190 μέτρα από τον σταθμό μετρό Αμπελόκηποι. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και βρίσκεται στον 1ο όροφο, όπου μοιάζει με 2ος καθώς το ισόγειο είναι υπερυψωμένο.
Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (το 1 επικοινωνεί με συρόμενη πόρτα με το σαλόνι), σαλονοτραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, ευρύχωρο λουτρό, άνετο μπαλκόνι προσόψεως, δάπεδα από ξύλο και πλακάκι, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, air condition, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (πατάρι), εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα, αλουμίνια με διπλά τζάμια και χειροκίνητα ρολά, τέντες και θυροτηλεόραση. Έχει ανακαινιστεί το 2015.
Το κτίριο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, διαθέτει πόρτα ασφαλείας με μαγνητικό σύστημα, 1 ασανσέρ για το κοινό και 1 ασανσέρ υπηρεσίας, δάπεδα από μάρμαρο, ταράτσα, έχει κατασκευαστεί το 1966, αποτελείται από 6 επίπεδα με 20 διαμερίσματα.
Η τοποθεσία του ακινήτου έχει εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον, καθώς εντοπίζεται μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Αμπελόκηποι, δίπλα στην κεντρική αγορά, τις δημόσιες δομές της Αθήνας (υπουργεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια κλπ.) και τους κεντρικότερους δρόμους των Αμπελοκήπων. Θα μπορούσε εκτός από οικιστική χρήση, να έχει και επαγγελματική ως χώρος γραφείου, ιατρείο κλπ.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8693
☎️ 210 6812500
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
87 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 225.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Γ

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren