1/16

Dreizimmerwohnung vierte Etage, Pyrgos Athinon, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
€ 1.300/Monat
4 Zimmer
100 m²
2 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 25.06.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VY0V

Στην καρδιά της πόλης, σε περιοχή προνονομιακή για την δημιουργία επαγγελματικού χώρου, διατίθεται επαγγελματικός χώρος συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ.
Με κύριο χαρακτηριστικό του την εξαιρετική του διαρρύθμιση, και την κομψότητα του, το ακίνητο αυτό μπορεί να στεγάσει : γραφείο, ιατρείο-πολυιατρείο ή δικηγορικό γραφείο.
Προσφέρει ευελιξία, αφού μπορεί να διατεθεί με ή χωρίς τα έπιπλα. Τα 100 τμ, προσφέρουν 3 ευρύχωρα δωμάτια , έναν άνετο χώρο υποδοχής και ένα φωτεινό σαλόνι. Διαθέτει ένα wc και ένα μεγάλο μπάνιο, ενώ διαθέτει και μια πλήρως λειτουργική κουζίνα.

Οι Αμπελόκηποι είναι μια αυτάρκης και ζωντανή γειτονιά με νεανικό χαρακτήρα. Προσφέρει πλήθος επιλογών για φαγητό και ποτό, ενώ διαθέτει αγορά για κάθε γούστο. Στην ευρύτερη περιοχή εδρεύουν μεγάλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και πλήθος ιδιωτικών ιατρείων, επίσης πολλές ιδιωτικές εταιρείες, πρεσβείες, δικαστήρια. Αν και ανήκουν στο κατ’ εξοχήν κέντρο της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους θα συναντήσει κανείς ανοιχτούς χώρους μικρής κλίμακας: γήπεδα, πλατείες, πάρκα. Έχοντας προνομιακή πρόσβαση στο δίκτυο του μετρό, είναι από τα πιο κομβικά σημεία των Αθηνών, αφού από την περιοχή διέρχονται πολλές σημαντικές οδικές αρτηρίες και οι περισσότερες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, τόσο προς στα Βόρεια Προάστια, όσο και προς τις άλλες γειτονιές του κέντρου της πόλης.
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
4
Aufzug
Ja
Fläche
100 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 1.300/Monat
Preis pro m²
13 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1967
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+13 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren