Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Μπάνιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/23
Θέα από μπαλκόνι

Einfamilienhaus Μεγάλου Αλεξάνδρου, 570 04, Μηχανιώνα, Aggelochori, Michaniona

MichanionaΜεγάλου Αλεξάνδρου, 570 04, Μηχανιώνα
€ 350.000
4 Zimmer
119 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 02.09.2024
Beschreibung

Referenz: 323169

Κωδικός ακινήτου: 323169 - Μηχανιώνα Αγγελοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 119 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2001 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, κεραμοσκεπή, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από πόλη 33000 μέτρα απόσταση από χωριό 600 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Κωδικός ακινήτου: 323169 - Αγγελοχώρι, Μηχανιώνας,.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μια πανέμορφη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 119 τ.μ. σε ένα εκπληκτικό οικόπεδο 2500 τ.μ.
Αυτή η εκλεπτυσμένη κατοικία προσφέρει μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα, 4 υπνοδωματίων και 2 μπάνια, διαμορφωμένα με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατασκευασμένη το 2001, η μονοκατοικία είναι εξοπλισμένη με ηλιακό θερμοσίφωνα και ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, δίνοντάς σας την απόλυτη άνεση και ευελιξία.
Συγκεκριμένα η  κατοικία αποτελείται απο :
1ο επίπεδο: καθώς εισερχόμαστε στην οικία συναντάμε έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται απο το σαλόνι το οποίο διαθέτει τζάκι , την κουζίνα και την τραπεζαρία. Καθώς επίσης 1 δωμάτιο το οποίο μπορει να χρησιμοποιηθει ως ξενώνας,γραφείο ή playroom  και 1 μπάνιο με ντουζιέρα.
2ο επίπεδο: Ανεβαίνοντας τον όροφο συναντάμε  3 υπνοδωμάτια  τα οποία είναι εξοπλισμένα με ντουλάπες, είναι φωτεινά και έχουν έξοδο σε μπαλκόνι με μαγευτική θέα , στο χολ υπάρχει μικρός αποθηκευτικός χωρος,1 μπάνιο με μπανιέρα.
Μια πραγματικά υπέροχη κατοικία, ιδανική για όσους αναζητούν μια άνετη και ποιοτική κατοικία σε ένα ήσυχο και γραφικό περιβάλλον.Απολαύστε την ηρεμία και την απεριόριστη θέα από τον κήπο σας ή χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι στις κρύες νύχτες του χειμώνα. Με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, σίτες, διπλά τζάμια και μια εσωτερική σκάλα, αυτή η μονοκατοικία είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της κατοικίας είναι οτι  διαθέτει υπόγειο και σοφίτα που μπορεί να χρησιμοποιηθει ως αποθηκευτικός χώρος. Μια κλειστή θέση στάθμευσης και δύο ανοιχτές.  Μην χάσετε την ευκαιρία να καλωσορίσετε την οικογένειά σας σε αυτό τον παράδεισο στο μικρό χωριό του Αγγελοχωρίου.Η τιμή πώλησης είναι 350.000 €.

Merkmale
Art
Einfamilienhaus
Vertrag
Verkauf
Etage
Zwischengeschoss
Aufzug
Nein
Fläche
119 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage, 1 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Dachgeschoss
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
Preisinformationen
Preis
€ 350.000
Preis pro m²
2.941 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2001
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren