Vierzimmerwohnung 120 m², Zentrum, Panorama

Panorama
€ 800/Monat
5 Zimmer
120 m²
2 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 26.06.2024
Beschreibung

Referenz: 3529

Κωδικός 3529
Διαμέρισμα 1ου ορόφου με σοφίτα διατίθεται προς μίσθωση στο Πανόραμα στον οικισμό του Νόμου 751. Κατασκευής του 1998 , ευχάριστο , ηλιόλουστο, καλύπτει συνολικά 120 τ.μ. . Στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι την κουζίνα , 3 δωμάτια με 2 ντουλάπες και ένα μπανιο. Ανεβαίνοντας στη σοφίτα υπάρχει ένας 4ος χώρος με ένα wc. Η κατοικία έχει άμεση πρόσβαση στο περιφερειακό, βρίσκεται μία ανάσα από σχολεία , πάρκα συγκοινωνία και super market. H θέρμανση είναι φυσικού αερίου υπάρχουν ακόμη τέντες σήτες και η σταθμευση είναι εύκολη.Τιμή 800€

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το Πανόραμα βρίσκεται ΒΑ του πολεοδομικού συστήματος της Θεσσαλονίκης και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Απλώνεται σε έκταση 33.000 στρεμμάτων , μέσα σε δάσος με πανοραμική θέα τον θερμαικό κόλπο και τον Ολυμπο.
ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Στο Πανόραμα υπάρχουν οι εξής γειτονιές – οικισμοί, το Παλαιό Πανόραμα, Νόμος 751, Μακεδονία ή Εφέδρων Αξιωματικών, Τοπογράφοι
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Το Πανόραμα απέχει 14 χλμ. περίπου από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ. και από τη λεωφορειακή γραμμή 60 για τις τοπικές οδούς .
ΚΛΙΜΑ Το πλούσιο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής δημιουργεί άριστες κλιματολογικές συνθήκες . Οι επικρατούντες άνεμοι είναι κυρίως Β-ΒΔ , δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα , το οποίο χαρακτηρίζεται από δριμείς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια και σχεδόν μηδενική υγρασία καθ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΑΓΟΡΑ Η αγορά του Πανοράματος είναι μικρή , με λίγα εμπορικά καταστήματα , το σύνολο των οποίων αναπτύσσεται στην οδό Κομνηνών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν τα ζαχαροπλαστεία με τα δημοφιλή τρίγωνα του Πανοράματος.
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο Πανόραμα λειτουργούν, Δημοτικό κολυμβητήριο, θερινός κινηματογράφος , βιβλιοθήκη, ωδείο, αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και πολλά πάρκα τα οποί ανεβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
120 m²
Zimmer
5
Schlafzimmer
4
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Dachgeschoss
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 800/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1998
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren