1/23

Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, sechste Etage, Historisches Zentrum, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - Zentrum
€ 230.000
€ 250.000(-8,0%)
3 Zimmer
72 m²
1 Badezimmer
Etage 6
Aufzug

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 30.09.2024
Beschreibung

Referenz: 31860

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε εξαιρετικό σημείο με ανοιχτωσιά που βρίσκεται κάτω από την Εγνατία, δίπλα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού, σε πεζόδρομο, διατίθεται διαμέρισμα συνολικής μεικτής επιφάνειας 72τ.μ. με την καθαρή επιφάνεια να είναι 65τ.μ.. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο, όχι τελευταίο, προσεγμένης και περιποιημένης οικοδομής με ασανσέρ.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια (περίπου 11τ.μ. και 12τ.μ. έκαστο), κουζίνα χωριστή αυτόνομη, σαλόνι περίπου 18τ.μ., χολ και μπάνιο (με παράθυρο για φυσικό αερισμό). Πρόκειται για ένα διαμέρισμα διαμπερές, βορειανατολικού προσανατολισμού από την εμπρόσθια όψη και νοτιοδυτικού από την πίσω. Είναι φωτεινό με τις απέναντι οικοδομές να είναι πολλά μέτρα μακριά (από την μπροστινή πλευρά). Επίσης είναι ευάερο με μπαλκόνια μπρος και πίσω. Μάλιστα το εμπρόσθιο μπαλκόνι μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως καθώς έχει πλάτος 1,2μ. και μήκος πάνω από 5μ., ενώ το πίσω μπαλκόνι είναι πολύ μικρότερο. 

Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα διπλής υάλωσης, ανακλινόμενα, λευκού χρώματος ενώ η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Στο πάτωμα υπάρχει δρύινο ξύλο στο σαλόνι, ξύλο (σανίδια) στα υπνοδωμάτια, πλακάκι στο μπάνιο ενώ στην κουζίνα και το χωλ υπάρχει μωσαϊκό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι κατοικήσιμο και μισθωμένο έως 31/12/2024.

Ως προς τη θέρμανση διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ο οποίος βρίσκεται στο μπαλκόνι ενώ διαθέτει και κλιματιστικό.

Η οικοδομή είναι 8 ορόφων, κατασκευασμένη το 1965, με εγκατεστημένη θυροτηλεόραση και αυτοματισμό ασφαλείας στην είσοδο. Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, τις οδούς Τσιμισκή κι Εγνατία, την Καμάρα, την αγορά, σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, σχολεία, ΑΠΘ, πλατεία Ναυαρίνου, πλατεία Αγίας Σοφίας κτλ. Ωστόσο σε απόσταση αναπνοής από το ακίνητο (περίπου 50μ.) υπάρχουν συνεχή δρομολόγια του ΟΑΣΘ και στάσεις του μετρό (όταν αυτό λειτουργήσει).

Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες, εργαζόμενους και φοιτητές. Προτείνεται και για επένδυση. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 230.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31860 

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

 

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Verkauf | Zinsgrundstück
Etage
6
Aufzug
Ja
Fläche
72 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Nein
Balkon
Nein
Heizung
Zentralheizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 230.000
Preis pro m²
3.194 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

Ε

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+20 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren