Zweizimmerwohnung Κέρκυρα, Thinalio, Korfu

KorfuΚέρκυρα
€ 235.000
5 Zimmer
100 m²
2 Badezimmer
Etage 0
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 27.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1048639

Πωλoύνται δυο διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 100 τ.μ. σε οικόπεδο 1.300 τ.μ. στην περιοχή Περίθεια στη Βόρεια Κέρκυρα. Εφόσον επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης μπορούν ακόμη και να ενωθούν τα δύο διαμερίσματα ώστε να δημιουργηθεί μια μεζονέτα.
Το διαμέρισμα του ισογείου έχει εμβαδόν 50 τ.μ. και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντούζ, κουζίνα και ένα χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας με πρόσβαση στο άνετο μπαλκόνι όπου έχει όμορφη θέα προς τη θάλασσα.
Tο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει επίσης εμβαδόν 50 τ.μ. και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντούζ, κουζίνα με μπαλκόνι και ένα χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας με πρόσβαση στο μπαλκόνι από το οποίο απολαμβάνει κάποιος την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και την παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Διαθέτει κλιματισμό inverter, έχει δάπεδα από πλακάκι και κουφώματα αλουμινίου. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας άνετος χώρος στάθμευσης και μεγάλη βεράντα στο πλαί του κτιρίου όπου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την επιθυμία σας και να φτιαχτεί ένα όμορφος ιδιωτικός χώρος με πέργολα, καθιστικό εξωτερικού χώρου και BBQ. Βρίσκεται περίπου 3χλμ. μακριά από τα τουριστικά θέρετρά της Αχαράβης αλλά και της Κασσιώπης όπου αναπτύσσονται πολύ τα τελευταία χρόνια και προσφέρουν όλες τις ανέσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου καλύπτοντας κάθε ανάγκη όπως π.χ. (καφετέριες, μπάρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, κλπ). Βρίσκεται επίσης σε απόσταση περίπου 4 χλμ από το πολύ διάσημο παραδοσιακό χωριό της παλαιάς Περίθειας που είναι ένα διατηρητέο αξιοθέατο της Unesco και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο καθώς στη περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες ταβέρνες.
Το ακίνητο είναι άμεσα κατοικήσιμο και αποτελεί ιδανική πρόταση για μόνιμη κατοικία ή επένδυση. Ο περιβάλλον χώρος του οικοπέδου είναι καλοσυντηρημένος και εφόσον επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να χτίσει και πισίνα.

VM - REAL ESTATE AGENCY
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938014054
E-mail: vampilys.127@gmail.com
Website: https://vmrealestatecorfu.com
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
100 m²
Zimmer
5 (2 schlafzimmer, 3 andere), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 235.000
Energieeffizienz
Baujahr
1995
Heizung
Unabhängige heizung
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren