Einfamilienvilla Βάμος, Litsarda, Vamos

VamosΒάμος
€ 440.000
4 Zimmer
125 m²
3 Badezimmer
Nein Aufzug
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 27.06.2024
Beschreibung

Referenz: 1050230

Βίλα στη Λιτσάρδα προς πώληση στον Αποκόρωνα.
Μέσα στο πανέμορφο ορεινό τοπίο, αυτή η εκπληκτική βίλα 125τμ με τρία υπνοδωμάτια προσφέρει εκπληκτική θέα στους επιβλητικούς κρητικούς λόφους, αποτελώντας το τέλειο καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη μακριά από τη φασαρία της πόλης.
Η βίλα διαθέτει μια σειρά από πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, χώρο στάθμευσης και περιφραγμένο κήπο με χώρο μπάρμπεκιου.
Το αποκορύφωμα αυτού του ακινήτου είναι η ιδιωτική πισίνα 54 τμ με θαλασσινό νερό, που περιβάλλεται από γκαζόν όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα του βουνού. Φωτισμένο τη νύχτα, δημιουργεί ένα ρομαντικό και αξιοζήλευτο σκηνικό, ιδανικό για να απολαύσετε ένα δροσιστικό ποτό ή ακόμα και μια βραδινή βουτιά.
Ο συνδυασμός του απίστευτου περιβάλλοντος, των πολυτελών κήπων του και των σύγχρονων εγκαταστάσεων και ανέσεων διεγείρουν τις αισθήσεις όσων εκτιμούν την έννοια της διακριτικής πολυτέλειας.
Η βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με ευρύχωρη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο σαλόνι και τραπεζαρία στο ισόγειο.
Στον ίδιο όροφο, υπάρχει επίσης ένα master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση στον εντυπωσιακό κήπο και την πισίνα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να απολαύσει μια ξύπνια βουτιά το πρωί.
Ο επάνω όροφος φιλοξενεί ένα πλήρες μπάνιο και δύο κομψά επιπλωμένα υπνοδωμάτια με μπαλκόνια που ανοίγουν σε εκπληκτική θέα στα βουνά.
Η βίλα ασφαλίζεται από φράχτη και περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο με γκαζόν, δημιουργώντας ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον, το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, ρομαντικές νύχτες ή ατελείωτες συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους.
Η Λιτσάρδα είναι ένα γοητευτικό χωριό που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και τα στενά σοκάκια του. Είναι μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την εκπληκτική φυσική ομορφιά της γύρω περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών Λευκών Ορέων. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή ποδήλατο στα πολυάριθμα μονοπάτια, να χαλαρώσετε στις κοντινές παραλίες ή να επισκεφθείτε τα γραφικά χωριά με τα μουσεία, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τις ιστορικές εκκλησίες τους.
Η διακριτική ποιότητα και η προκλητική θέα αποπνέουν μια καταπραϋντική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.
Αυτή η εκπληκτική βίλα με θέα στο βουνό στη Λιτσάρδα έχει όλα τα απαραίτητα: ηρεμία, πολυτέλεια και φυσική ομορφιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε το ακίνητο των ονείρων σας σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Κρήτη. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία που δίνετε μια φορά στη ζωή σας!

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-859 .
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
125 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
3
Möbliert
Ja
Balkon
Nein
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Pool
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 440.000
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren