Einzimmerwohnung Παλαιών Πατρών Γερμανού 27, 546 22, Θεσσαλονίκη, Historisches Zentrum, Thessaloniki - Zentrum

Thessaloniki - ZentrumΠαλαιών Πατρών Γερμανού 27, 546 22, Θεσσαλονίκη
€ 450/Monat
1 Zimmer
35 m²
1 Badezimmer
Etage 6
Aufzug
Möbliert
Anzeige aktualisiert am: 06.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-800


Κωδικός ακινήτου: 1-800

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Ιστορικό Κέντρο, ενοικιάζεται ένα ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 6ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. Το διαμέρισμα αυτό, κατασκευασμένο το 1968 με ενεργειακή κλάση Β, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα σε μία προνομιακή τοποθεσία.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματισμού, εξασφαλίζοντας ζεστασιά τους χειμερινούς μήνες και δροσιά το καλοκαίρι. Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά, προσφέροντας ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα συνθετικά κουφώματα και τα πατώματα από πλακάκι συνδυάζονται με πόρτα ασφαλείας, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα και διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και άνεση. Η πλήρης επίπλωση και ο εξοπλισμός περιλαμβάνουν κεραμική εστία, πλυντήριο ρούχων και πολλές άλλες σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό, καθώς και μπαλκόνι που προσφέρει έναν εξωτερικό χώρο χαλάρωσης με θέα την πόλη. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 450 μέτρα από τη θάλασσα, 50 μέτρα από την πόλη και 250 μέτρα από το μετρό, καθιστώντας το ιδανικό για μετακίνηση με τα πόδια στο κέντρο και στα πανεπιστήμια. 

Τιμή : 450 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
35 m²
Zimmer
1 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
6° Etage, Mit Aufzug
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Möbliert
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 450/Monat
Eigentumswohnungskosten
€ 15/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1968
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren