Μπαλκόνι
Θέα
Κήπος
Κήπος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Θέση Στάθμευσης
Μπαλκόνι
Κήπος
Σαλόνι
Καθιστικό
Κουζίνα
Γραφείο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
1/20
Θέα
Κήπος

Maisonette-Wohnung Erdgeschoss, Kato Almiri, Saronikos

Saronikos
€ 450.000
5+ Zimmer
280 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.07.2024
Beschreibung

Referenz: 435751

Ανεξάρτητη μονοκατοικία, σύγχρονης κατασκευής, δύο επιπέδων 200τμ, με αυτόνομο ισόγειο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 80τμ, σε δικό της αποκλειστικό οικόπεδο 1000τμ. Η κατοικία έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ως εξοχική κατοικία και πωλείται επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη. Αποτελείται υπερυψωμένο ισόγειο στο οποίο υπάρχει μεγάλος ενιαίος χώρος σαλονοτραπεζαρίας με κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που οδηγούν στον κήπο, ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλες ντουλάπες και ένα μπάνιο. Στο όροφο που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με δική τους βεράντα το καθένα, δύο πλήρη μπάνια καθώς και ένα μικρό κουζινάκι που μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες πρωινού. Σε σημείο που δεν ενοχλεί αισθητικά υπάρχει απόλυτα λειτουργικό laundry.
Το αυτόνομο διαμέρισμα των 80τμ του ισογείου έχει έναν ευρύχωρο χώρο για καθιστικό-κουζίνα, 2 υ/δ και μπάνιο.
Διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές για άνετη διαβίωση όπως αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο, a/c σε όλους τους χώρους και τα υ/δ), τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κουζίνα με εντοιχιζόμενες συσκευές, συναγερμό.
Στο χώρο του οικοπέδου υπάρχουν 2 εξωτερικές αποθήκες 10m² περίπου η κάθε μία όπου υπάρχουν ο καυστήρας της θέρμανσης και δύο δεξαμενές 1000lt με πιεστικό. Ο κήπος είναι άριστα φροντισμένος και κατάφυτος με μεγάλη ποικιλία δέντρων, διαθέτει αυτόματο πότισμα. Αισθητικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το πετρόκτιστο τοιχίο το οποίο οριοθετεί το οικόπεδο, το οποίο βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο με μονοκατοικίες και θέα πράσινο. Πλεονέκτημα επίσης του ακινήτου είναι ότι διαθέτει εξωτερικό στεγαζόμενο bbq με ξυλόφουρνο και ανοιχτό parking για 3 αυτοκίνητα.
Η στρατηγική του τοποθεσία, μόλις 5χλμ από την παραλία Κεχριές, 10 λεπτά από την Κόρινθο και το Λουτράκι, καθώς και απόστασή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο που είναι 80 χλμ. το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη αλλά και εξοχική κατοικία.
Merkmale
Art
Maisonette-Wohnung
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
3
Aufzug
Nein
Fläche
280 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 450.000
Preis pro m²
1.607 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2006
  • Heizung

    Unabhängige heizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+17 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren