Einzimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, erste Etage, Dikigorika, Voula

Voula
€ 900/Monat
2 Zimmer
70 m²
1 Badezimmer
Etage 1
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 01.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02VTYC

Η Engel & Völkers σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει το εξαιρετικό αυτό διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στη Βούλα. Πρόκειται για γωνιακή πολυκατοικία, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο. Είναι 70 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο , ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και αρκετά ευρύχωρο σαλόνι, αποτέλεσμα της λειτουργικής διαρρύθμισης. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι και παρέχει ιδιωτικότητα καθώς περιβάλλεται από δέντρα. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, είναι πολύ καλά μονωμένο και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά.

Το ακίνητο έχει μόλις ανακαινιστεί με ποιοτικά υλικά σε γήινες αποχρώσεις και είναι έτοιμο να υποδεχτεί άμεσα τον επόμενο ενοικιαστή. Διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Διατίθεται προς ενοικίαση μη επιπλωμένο.

Βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Κάτω Βούλας, αρκετά κοντά στο κέντρο της αλλά και κοντά στο κέντρο της Γλυφάδας και βρίσκεται επίσης κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ,οπότε υπάρχει εύκολη πρόσβαση από τους οδικούς άξονες. Εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να μείνουν σε μια περιοχή που παρέχει ανέσεις και ποιότητα.

Η Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Merkmale
Vertrag
Miete
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Fläche
70 m²
Zimmer
2 (1 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
1° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Satellitenfernsehen
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 900/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1981
Zustand
Modernisiert
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren