1/25

Einfamilienhaus 410 m², Tsoukaleika, Vrachneika

Vrachneika
€ 565.000
5+ Zimmer
410 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 06.08.2024
Beschreibung

Referenz: EK-6996991

Πρόκειται για μια πανέμορφη, εξαιρετικής, δυτικής αρχιτεκτονικής μονοκατοικία, χτισμένη σε μια υπέροχη έκταση 5.393 τετραγωνικών μέτρων, ένα πραγματικό κόσμημα, στην κορυφή ενός από τους καταπράσινους λόφους που περιστοιχίζουν τις δαντελωτές ακτές των Δυτικών προαστίων της Πάτρας. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην θέση «Ανεμόμυλος» της ευρύτερης περιοχής των Τσουκαλείκων και αποτελεί ασύγκριτο ακίνητο, αφού είναι από τις τελευταίες οικίες που διαθέτουν νόμιμη άδεια να βρίσκονται στην κορυφή λόφου.
Σαν αποτέλεσμα, διαθέτει απαράμιλλη θέα 360 μοιρών, με ένα εντυπωσιακό γωνιακό μπαλκόνι που βλέπει όλο τον Πατραϊκό κόλπο, που εκτείνεται από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μέχρι τον Άραξο και τα γύρω βουνά και λόφους, με φυσική ομορφιά να πλημμυρίζει την θέαση προς όλες τις κατευθύνσεις.
Μπαίνοντας στον κυρίως χώρο της ιδιοκτησίας, αντικρίζει κανείς την επιβλητική μαρμάρινη σκάλα που δεσπόζει στην κεντρική αυλή, 300 τετραγωνικών μέτρων, από μάρμαρο Κοζάνης και οδηγεί στον πρώτο όροφο της οικίας. Η οικία εκτείνεται σε δύο ορόφους με 210 τετραγωνικά μέτρα πρώτο όροφο, ενώ το ισόγειο εκτείνεται σε 200 τετραγωνικά μέτρα, καθώς και 67 τετραγωνικά μέτρα, επιπλέον, που αποτελούν τα 2 κλειστά γκαράζ και οι αποθήκες.
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο του πρώτου ορόφου, βρισκόμαστε σε ένα ευρύχωρο χολ, που οδηγεί στην μεγάλη σαλονοτραπεζαρία (Living and Dining Rooms), που αποτελεί το κεντρικό δωμάτιο, βλέπει στον κεντρικό κήπο και διαθέτει πολύτιμους πολυελαίους και κουρτίνες (σε όλα τα παράθυρα και πόρτες του σπιτιού) που είναι διαθέσιμα για τον αγοραστή σε περίπτωση που το επιθυμεί.
Μια σύντομη είσοδος, με αποθηκευτικούς χώρους και ντουλάπες οδηγεί στο family room, όπου συγκεντρώνεται καθημερινά η οικογένεια γύρω από το μοναδικής αισθητικής μεγάλο τζάκι και το οικογενειακό τραπέζι και είναι ενιαίο με την κουζίνα, που οδηγεί τον επισκέπτη στο μεγάλο μπαλκόνι (μήκους 14 μέτρων ) , με πανέμορφες καμάρες που βλέπει προς την θάλασσα. Η κουζίνα είναι ειδική παραγγελία από πολυτελείας μασίφ ξύλο κερασιάς, με island και πάγκο από γρανίτη blue pearl και περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα 75 εκατοστών, φούρνο μικροκυμάτων, απορροφητήρα, ψυγείο ντουλάπα με δύο κάθετες πόρτες, πλυντήριο πιάτων και σκουπιδοφάγο).
Τα τρία (3) υπνοδωμάτια βρίσκονται στην νότια πλευρά του ορόφου καθώς και δυο (2) μεγάλα μπάνια και ένα WC. Το master-bedroom του σπιτιού είναι το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο και περιλαμβάνει δικιά του ντουλάπα βεστιάριο, μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και τζακούζι και ένα άνετο και ευάερο μπαλκόνι με υπέροχη θέα σε λόφους και θάλασσα, όπως όλα τα υπνοδωμάτια του ορόφου, που είναι εξαιρετικά άνετα.
Όλα τα κουφώματα του σπιτιού είναι Andersen, αμερικανικής προέλευσης με temper glass, ασύγκριτης αντοχής και ηχομόνωσης, ενώ υπάρχουν πρίζες 120V και 240V σε όλο το σπίτι, που διαθέτει κεντρική ψύξη/θέρμανση με αντλία θερμότητας και αεραγωγούς, καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα και συναγερμό. Όλος ο όροφος διαθέτει πάτωμα από μάρμαρο εκτός από την κουζίνα και το family room που έχουν πλακάκι, μόνωση σε όλους τους τοίχους και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους στον διάδρομο μεταξύ εισόδου και κουζίνας.
Το ισόγειο της μονοκατοικίας είναι 200 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία κατανέμονται σε ένα πολύ μεγάλο κεντρικό χώρο (playroom) , δύο δωμάτια με walking closets, μπάνιο, ένα extra βεστιάριο και πλυσταριό (laundry room) με πλυντήριο, στεγνωτήριο και μεγάλο ειδικό νιπτήρα για πλύσιμο στο χέρι. Οι δύο όροφοι του σπιτιού συνδέονται με εσωτερική σκάλα (υπάρχει και πρόβλεψη για κατασκευή ασανσέρ) κάτω από την οποία υπάρχει αποθηκευτικός χώρος. Το ισόγειο διαθέτει επίσης κλειστό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) με γρανιτοπλακάκι, για δύο αυτοκίνητα, Αμερικάνικες γκαραζόπορτες και 2 μεγάλες αποθήκες με ράφια και καταψύκτη. Κεντρικός αγωγός νερού του σπιτιού μετρά τον υδρομετρητή του Δήμου (ΔΕΥΑΠ) περνά από δυο φίλτρα και σύστημα αποσκλήρυνσης. Επιπλέον, σύστημα διπλού φίλτρου για καθαρό τρεχούμενο πόσιμο νερό στο ψυγείο. Επίσης, δεξαμενή των 500 λίτρων αποθήκευσης νερού με πιεστικό σε περίπτωση διακοπής του Δημοτικού νερού. Διαθέτει και Δημοτικό νερό ποτίσματος. Δυο ειδικά σχεδιασμένους βόθρους. Διαθέτει και αρκετά ανταλλακτικά για οποιαδήποτε υδραυλική ή ηλεκτρολογική αντικατάσταση.
Εξωτερικά, ο κεντρικός περιφραγμένος κήπος με μάντρες και μασίφ κάγκελα είναι στρωμένος με γκαζόν, διαθέτοντας και ένα σύγχρονο μπάρμπεκιου, ενώ όλος ο περίβολος είναι γεμάτος με διακοσμητικούς θάμνους, εντυπωσιακά λουλούδια, δεντράκια, που συμπληρώνουν την συμφωνία της υπέροχης αυτής κατοικίας με την φύση. Επίσης 300 τετραγωνικά μετρά αυλής με σκάλες και μάντρες καλυμμένες με μάρμαρο Κοζάνης.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ζωής, ένα πραγματικό όνειρο μέσα στην φύση, με πανόραμα, δίπλα στην θάλασσα και κοντά στο αστικό περιβάλλον της πόλης, ένα ασύγκριτο συνδυασμό που παρέχει πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο ζωής στους κατοίκους του.
Τιμή πώλησης 565.000€.
Merkmale
Art
Einfamilienhaus | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
410 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
5
Badezimmer
3+
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
2 in lager/garage, 2 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, wärmepumpe betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 565.000
Preis pro m²
1.378 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2001
  • Heizung

    Zentralheizung, wärmepumpe betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren