Duplexapartment Θέρμη, Zentrum, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 305.000
5+ Zimmer
150 m²
1 Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 02.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1051746

Πωλείται μεζονέτα 150τ.μ δύο επιπέδων (ισόγειο και πρώτος) στο κέντρο Θέρμης. Βρίσκεται ένα λεπτό από τη πλατεία παραμάνα της Θέρμης κοντά σε σχολεία σούπερ φαρμακεία. Αποτελείται από 2 κουζίνες 2 σαλόνια 3 υπνοδωμάτια 1 μπάνιο και 1 wc με εσωτερική σκάλα. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν δυο αυτόνομοι όροφοι. Διαθέτει 2 μεγάλα μπαλκόνια, το ένα στο πάνω όροφο και το αλλο στον κάτω καθωε και δύο μικρότερα μπαλκόνια στον πάνω όροφο. Έχει 2 αποθήκες και θέση πάρκινγκ.
Αναλυτικά: Στο ισόγειο υπάρχει πόρτα ασφαλείας με σαλόνι και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα wc και τζάκι. Επίσης υπάρχει ένα μεγάλο μπαλκόνι.
Τιμή: €305.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
150 m²
Zimmer
5+ (3 schlafzimmer, 3 andere), 1 badezimmer
Etage
1° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 305.000
Energieeffizienz
Baujahr
1998
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren