Zweizimmerwohnung Ρήγα Φεραίου 33-49, 176 71, Καλλιθέα, Charokopou, Kallithea

KallitheaΡήγα Φεραίου 33-49, 176 71, Καλλιθέα
€ 369.000
3 Zimmer
74 m²
1 Badezimmer
Etage 4
Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 03.07.2024
Beschreibung

Referenz: 1-251


Το διαμέρισμα θα παραδοθεί μέχρι το τέλος φθινοπώρου 2024.

Περιγραφή Διαμερίσματος προς Πώληση

 Επιφάνεια: 74 τ.μ. (καθαρά), επιπλέον χώρος στον διάδρομο δίπλα στο ασανσέρ για μικρή αποθήκη, αποθήκη στο υπόγειο (10,31 τ.μ.) και θέση στάθμευσης αυτοκινήτου στο ισόγειο.



Περιγραφή Κτιρίου και Κατασκευής


Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία πολυκατοικία εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, η οποία ολοκληρώθηκε με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή έχουν γίνει με εξειδικευμένα συνεργεία και υλικά άριστης ποιότητας, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και άνεση.



Χαρακτηριστικά Διαμερίσματος
-

*Όροφος:* 4ος
*Διαρρύθμιση:* Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ευρύχωρο σαλόνι, μοντέρνα κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Οι εσωτερικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι με προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική.

-

*Εξωτερικοί Χώροι:* Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με θέα.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά


*Ανελκυστήρας:* Υδραυλικός ανελκυστήρας πολυτελούς εμφάνισης, πιστοποιημένης ποιότητας και χωρητικότητας 8 ατόμων, με πρόσβαση από το υπόγειο έως το δώμα.

- *Αποθήκη:*
Ιδιωτική αποθήκη στο υπόγειο 10,31 τ.μ.

-

*Θέση Στάθμευσης:* Ιδιωτική θέση στάθμευσης στο ισόγειο.

Ποιότητα Κατασκευής
-

*Θερμομόνωση και Θερμοπρόσοψη:* Το κτίριο διαθέτει πλήρη εξωτερική θερμομόνωση με γραφιτούχα πολυστερίνη πάχους 10 εκ., προσφέροντας ενεργειακή κλάση Α+.

-

*Υδραυλικά και Ηλεκτρολογικά:* Όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις έχουν γίνει με υλικά αρίστης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.

-

*Εξωτερικά Κουφώματα:* Κατασκευασμένα από θερμοδιακοπτόμενο προφίλ αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες θερμοδιακοπής, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και αεροστεγανότητα.

-

*Δάπεδα και Επενδύσεις:* Ευρωπαϊκά πλακίδια και λευκό μάρμαρο Καβάλας για τα κοινόχρηστα και ιδιωτικά δάπεδα.

-

*Κεντρική Θέρμανση:* Αυτόνομος λέβητας συμπύκνωσης φυσικού αερίου, παρέχοντας αυτονομία θέρμανσης ανά διαμέρισμα.

 Αποκτήστε το δικό σας πολυτελές διαμέρισμα στην καρδιά της Καλλιθέας, εξασφαλίζοντας άνεση, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα ζωής.



* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. * Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. * Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 * Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι: για αξία ακινήτου έως 60.000€ ελάχιστη αμοιβή 1.800€, για αξίες από 60.000€ έως 300.00€ 3%+ΦΠΑ και για αξίες άνω των 300.000 4%+ΦΠΑ. 
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
74 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
4° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 369.000
Energieeffizienz
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren