Zweizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, sechste Etage, Kato Kaisariani, Kaisariani

Kaisariani
€ 1.050/Monat
3 Zimmer
75 m²
1 Badezimmer
Etage 6
Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 04.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02WD12

Αυτό το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργικότητας και άνεσης. Βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Divani Caravel.
Είναι ένα διαμπερές και ηλιόλουστο διαμέρισμα, καθώς βρίσκεται στον 6ο και τελευταίο όροφο μιας νεόδμητης πολυκατοικίας του 2008. Η συνολική εσωτερική επιφάνεια των 75 τ.μ. φιλοξενεί έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που συνδυάζει το σαλόνι με την κουζίνα, δύο άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Επιπλέον, διαθέτει άπλετο αποθηκευτικό χώρο με ντουλάπες στον διάδρομο εισόδου και μια μικρή αποθήκη στο εσωτερικό του διαμερίσματος.
Διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια, ένα μπροστινό από τον ενιαίο χώρο, και ένα πίσω που έχει πρόσβαση και από τα δύο υπνοδωμάτια. Το δυτικό μπαλκόνι χαρίζει θέα στην αστική τοποθεσία και τον Λυκαβηττό, ενώ το ανατολικό μπαλκόνι προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο αλλά και στον Υμηττό. Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.
Μαζί με το διαμέρισμα παρέχεται και μια υπόγεια θέση στάθμευσης σε γκαράζ, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια. Η γειτονιά είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλής, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε αστυνομικό τμήμα.
Τοποθεσία: Η Καισαριανή αποτελεί προάστιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι γνωστή για το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της και τη γειτνίασή της με τον Όλυμπο, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας. Η περιοχή διαθέτει ένα μείγμα κατοικιών και παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών, μαζί με πάρκα, εκκλησίες και μια μικρή εμπορική περιοχή. Στην Καισαριανή βρίσκεται επίσης ένα διάσημο μοναστήρι, η Μονή Καισαριανής, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Προσβασιμότητα: Παρά την ήρεμη ατμόσφαιρά της, η Καισαριανή συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την μια βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν την έντονη πολιτιστική σκηνή της πόλης, αλλά και να έχουν ένα μέρος για να αποσυρθούν από τη φασαρία.
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Miete
Etage
6
Aufzug
Ja
Fläche
75 m²
Zimmer
3
Schlafzimmer
2
Badezimmer
1
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Satellitenfernsehen
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Kosten
Preis
€ 1.050/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    2008
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Unabhängige heizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren