1/25

Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 237 m², Zentrum, Epanomi

Epanomi
€ 400.000
5+ Zimmer
237 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 16.07.2024
Beschreibung

Referenz: EK-7038515

Στην κοιλάδα του Πύργου στην παραλία της Επανωμής πωλείται βίλα σε δύο κατοικήσιμα επίπεδα συνολικής επιφάνειας 237 τετραγωνικών μέτρων συν μία υπόγεια αποθήκη 100 τετραγωνικών μέτρων, πολυτελούς κατασκευής πνιγμένη μέσα στο καταπράσινο τοπίο που μαγεύει τον επισκέπτη και με θέα τον 'Όλυμπο και την θάλασσα προσφέροντας γαλήνη, ηρεμία και χαλάρωση.

Το ακίνητο έχει ανατολικό μεσημβρινό και νότιο προσανατολισμό και βρίσκεται μέσα σε κτήμα 4.400 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται 800 μέτρα μακριά από την παραλία της Επανομής και τα εστιατόρια πλάι στην ακρογιαλιά.

Η βίλα είναι διαχωρισμένη σε δύο μέρη και μπορεί είτε να ενωθεί πολύ εύκολα σε μία είτε να παραμείνει έτσι εξυπηρετώντας δύο οικογένειες. Η καθεμία αποτελείται από: δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτο όροφο. Τα ισόγεια αποτελούνται από κουζίνα, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες βεράντες που έχουν πανοραμική θέα το γαλάζιο της θάλασσας και τον Όλυμπο.

Η κατοικία που κτίστηκε το 2000 ανακαινίστηκε ριζικά το 2019, όταν και ανακατασκευάστηκε πλήρως μέσα και έξω με τα πιο σύγχρονα υλικά της αγοράς σε μίνιμαλ αρχιτεκτονική διαρρύθμιση, ικανή να ευχαριστήσει επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Μία επίσκεψη στην όμορφη παραλία της Επανομής θα σας πείσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα εξαιρετικό ακίνητο!

Τιμή: 400.000 ευρώ
Merkmale
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
Erdgeschoss
Stockwerke im Gebäude
2
Aufzug
Nein
Fläche
237 m²
Zimmer
5+
Schlafzimmer
6
Badezimmer
3+
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 in lager/garage
Andere Merkmale
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 400.000
Preis pro m²
1.688 €/m²
Energieeffizienz

Energieverbrauch

A+

Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren