Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
1/25

Dreizimmerwohnung Δρέπανο, Drepano, Rio

RioΔρέπανο
€ 650/Monat
4 Zimmer
130 m²
2 Badezimmer
Etage 1
Nein Aufzug
Balkon
Möbliert
Keller

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 04.09.2024
Beschreibung

Referenz: 94-4319


Κωδικός ακινήτου: 94-4319 - Στην πανέμορφη περιοχή του Ρίου Δρέπανο, σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον με κήπο, είναι διαθέσιμο για ενοικίαση ένα επιπλωμένο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1996 και προσφέρει άνετους χώρους με θέρμανση ατομική - πετρέλαιο και 2 κλιματιστικά. Απολαύστε την καταπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από τα ξύλινα παράθυρα του σπιτιού, ενώ τα μάρμαρα και πλακίδια δαπέδων προσφέρουν πολυτέλεια και ζεστασιά. Επίσης, διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες, αποθήκη, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler και μπανιέρα με υδρομασάζ, καθώς δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Το σπίτι είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και άνετο μέρος, με μεγάλη βεράντα, για να απολαύσουν τις όμορφες μέρες και νύχτες. Βρίσκεται σε απόσταση 1300 μέτρα από την κοντινή παραλία, 15800 μέτρα από την πόλη και 7000 μέτρα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και εύκολης πρόσβασης σε κεντρικά σημεία. Η τιμή ενοικίασης είναι 650 € τον μήνα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ομορφιά και την άνεση αυτής της κατοικίας, καλύτερα να την επισκεφτείτε για να την απολαύσετε από κοντά.
Γι αυτή την αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2610221155. Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Οι πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης. Τιμή: 650€ . Κωδικός: 94-4319. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Merkmale
Art
Wohnung
Vertrag
Miete
Etage
1
Aufzug
Nein
Fläche
130 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Ja
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
2 parkplatz(e)
Heizung
Zentralheizung, diesel betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
  • Kamin
  • Straßenseite
Preisinformationen
Preis
€ 650/Monat
Preis pro m²
5 €/m²
Kostendetails
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1996
  • Heizung

    Zentralheizung, diesel betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+22 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren