1/18

Dreizimmerwohnung ausgezeichneter Zustand, zweite Etage, Strofili, Kifissia

Kifissia
€ 490.000
4 Zimmer
133 m²
2 Badezimmer
Etage 2
Aufzug
Balkon

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 09.07.2024
Beschreibung

Referenz: W-02W7Q4

Καλώς ήρθατε σε αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 133 τ.μ. 2ου ορόφου σε μια ήρεμη γειτονιά στο Στροφύλι της Κηφισιάς. Ανακαινισμένη το 2022, αυτή η εξαίσια κατοικία προσφέρει μοντέρνα και ευρύχωρη διαβίωση, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν επιπρόσθετους χώρους.
Το διαμέρισμα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο και ένα επιπλέον WC επισκεπτών. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα, με στιβαρά μπαλκόνια που παρέχουν εκπληκτική θέα στο πράσινο και από τις δύο πλευρές. Η τοποθεσία σε έναν ήσυχο δρόμο προσθέτει στην ηρεμία, ενώ είναι βολικά κοντά στην τοπική αγορά και τους κύριους οδικούς άξονες.
Το σπίτι διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό στο σαλόνι και στο ένα υπνοδωμάτιο και δύο θέσεις στάθμευσης. Παρέχεται πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος με δύο αποκλειστικές αποθήκες και το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο για άμεση μετακόμιση, προσφέροντας ένα τέλειο μείγμα άνεσης, ευκολίας και κομψότητας.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια εξαιρετική υπαίθρια εμπορική περιοχή με καταστήματα, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά σε διεθνή σχολεία, προσελκύοντας πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προ βάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού. Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Merkmale
Art
Wohnung | Luxusimmobilienklasse
Vertrag
Verkauf
Etage
2
Stockwerke im Gebäude
3
Aufzug
Ja
Fläche
133 m²
Zimmer
4
Schlafzimmer
3
Badezimmer
2
Möbliert
Nein
Balkon
Ja
Garage, parkplätze (auto)
1 parkplatz(e)
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Andere Merkmale
  • Alarmanlage
  • Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
  • Kamin
  • Straßenseite
  • Gepanzerte Tür
Preisinformationen
Preis
€ 490.000
Preis pro m²
3.684 €/m²
Energieeffizienz
  • Baujahr

    1982
  • Zustand

    Modernisiert
  • Heizung

    Unabhängige heizung, methan betrieben
  • Energieausweis

    Auf Zertifizierung wartend
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+15 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren