1/13

Bauland zur Verkauf

AkrotiriΚουνουπιδιανά, Ακρωτήρι
€ 250.000
5.778 m²

Notiz

Anzeige aktualisiert am: 10.09.2024
Beschreibung

Referenz: 2-153



Χαρακτηριστικά: Εκτός οικισμού, επίπεδο, με εύκολη πρόσβαση σε δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης. Διαθέτει πρόσοψη 58μ σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο πλάτους περίπου 4μ.

ΟΡΟΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

- Μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση για κατοικία : 235 τ.μ.
- Μέγιστη κάλυψη 10%
- Μέγιστο ύψος κτιρίου 7,50 μ + 1,20 μ λόγω στέγης.
- Αριθμός ορόφων δυο (2).

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μία μοναδική τοποθεσία μόλις 1χλμ από τη παραλία του Σταυρού και διαθέτει εξαιρετική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Οι αμμώδεις παραλίες Τερσανά, Καλαθά και Σταυρού βρίσκονται σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη των 5χλμ.

Τα Xωραφάκια είναι ένα μικρό χωριό ανάμεσα στον Καλαθά και τον Τερσανά, 12χλμ βορειοανατολικά των Χανίων. Είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές, ήρεμες διακοπές. Το χωριό απέχει 8χλμ από το αεροδρόμιο των Χανίων και 16χλμ από το λιμάνι της Σούδας.

Σε απόσταση 1χλμ από το ακίνητο υπάρχουν τα απαραίτητα, όπως σουπερ μάρκετ, φαρμακείο, σχολείο, καφέ, εστιατόρια, βενζινάδικο κλπ.
Περισσότερες ανέσεις και υπηρεσίες υπάρχουν στα Κουνουπιδιανά που απέχουν περίπου 7χλμ από την τοποθεσία του οικοπέδου, εκεί κάποιος μπορεί εύκολα να βρει τράπεζες, ιατρικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, S/M κ.α. χωρίς να χρειαστεί να κατέβει στο κέντρο των Χανίων.

Η περιοχή συνδέεται τακτικά με δρομολόγια ΚΤΕΛ με την πόλη.
Merkmale
Vertrag
Verkauf
Art
Bauland
Fläche
5.778 m²
Straßenzufahrt/zahlungspflichtiges Wegerecht
Auf der Autobahn
Andere Merkmale
  • Darstellung Norden, Osten
Preisinformationen
Preis
€ 250.000
Preis pro m²
43 €/m²
Entdecken Sie jeden Winkel des Anwesens
+10 Fotos
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren